Rămâi conectat

Ştirea zilei

Deputatul Florin Roman: ,,Decizia destituirii lui Cazan a fost luată încă de la finele anului trecut de ministrul de Interne”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Roman afirmă că decizia destituirii lui Laurenţiu Cazan de la conducerea IJJ Prahova a fost luată la finele anului trecut de ministrul de Interne, Lucian Bode, şi premierul Florin Cîţu, însă nu a fost făcută publică din raţiuni ce ţin de regulile din MAI.

„Am înţeles ca domnul Cioloş l-a trimis la ascuţit creioane pe găzarul şef, Cazan. Ce n-am înţeles este cum putea face asta nefiind nici şef la Jandarmerie, nici ministru de Interne, nici premier! O fi visat că e deja în 2024 şi a fost ales preşedinte! Decizia destituirii lui Cazan a fost luată încă de la finele anului trecut de ministrul de Interne, Lucian Bode, şi de premierul Cîţu. Dar nu a fost făcută publică din raţiuni care ţin de regulile din MAI”, a scris Roman, luni, pe Facebook, despre o declaraţie a liderului PLUS, Dacian Cioloş.

El afirmă că nu crede în „onestitatea unor oameni care se declară parteneri, dar care se comportă cameleonic”.

„Aşteptăm de la domnul Cioloş de exemplu să ştim de ce se stă cu orele în trafic, dar şi clarificări despre bâlba proiectului Braşov-Comarnic! Nu de alta, dar după declaraţiile ministrului Drulă şi şefei CNAIR, am înţeles că n-am înţeles nimic!”, a mai scris deputatul liberal.

Ministerul Afacerilor Interne a precizat la finalul anului trecut că locotenent-colonelul Laurenţiu Cazan a fost detaşat la IJJ Prahova şi împuternicit pe o funcţie echivalentă cu cea deţinută în cadrul Jandarmeriei Bucureşti.

Laurenţiu Cazan, fost director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, este unul dintre şefii Jandarmeriei acuzaţi că au organizat reprimarea manifestaţiei din 10 august 2018. Dosarul privind evenimentele de atunci a fost clasat, dar DIICOT a solicitat redeschiderea sa, cerând reluarea urmăririi penale pentru o parte din şefii Jandarmeriei de la acea vreme, printre care şi Cazan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Era cunoscută ca doamna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea