Deputatul Corneliu Olar, despre alegerile cu iz penal de la Horea: ”Nu știu nimic. Prefectul și ceata de psd-iști sunt tot aici, pe lângă secții, dar Dîrzu o să treacă Dealul Mare ușor, cu o plăsuță de voturi”

Deputatul PNL de Alba, Corneliu Olar, a declarat sâmbătă pentru ziarulunirea.ro că nu știe nimic de existența celor două dosare deschise la Horea pentru posibile fapte de corupere a alegătorilor și susține că prefectul de Alba și social-democrații ar face campanie electorală chiar și în ziua alegerilor.

”Nu știu nimic despre cele două dosare. Ce pot preciza este faptul că prefectul Dănuț Emil Hălălai este și astăzi aici, în fața secției de la Horea, cu mașina prefecturii, cu președintele PSD Alba Ioan Dîrzu și psd-iști din tot județul, care stau în drum spre secțiile de votare ca să influențeze și să intimideze votanții din Horea ”, a declarat Olar, menționând că o să-i ceară din nou demisia prefectului când va merge la București, ”pentru abuzurile făcute și implicare lui în campania electorală”.

ELIT

Totodată, acesta a ținut să precizeze că el este sigur că horenii nu îl vor trăda și că scorul alegerilor ”va fi unul zdrobitor”, iar ”Ioan Dîrzu o să treacă peste Dealul Mare ușor, cu o plăsuță de voturi”.

Alegerile din comuna Horea seamănă cu cele din 1947, când comuniștii le-au fraudat, iar Horea este sub asediu”, a mai spus deputatul moților.

Potrivit IPJ Alba, cele două dosare penale pentru posibile fapte de corupere a alegătorilor la Horea au fost întocmite după ce, reprezentanți ai unui partid politic au acuzat că anumite persoane oferă bani și băuturi alcoolice pentru a influența votul cetățenilor.

Citiți și Alegeri locale parțiale, la Horea: Două dosare penale deschise pentru fapte de corupere a alegătorilor. S-ar fi oferit bani și băuturi alcoolice pentru influențarea votului

Citiți și Deputatul PNL Corneliu Olar cere destituirea prefectului de Alba: ”Dănuț Emil Hălălai și o întreagă ceată de pesediști trimiși aproape zilnic de Ioan Dîrzu, în campanie electorală la Horea”

Prefectul de Alba, Dănuţ-Emil Hălălai: ”Nu m-am implicat sub nicio formă în campania electorală pentru alegerile locale parţiale din comuna Horea”

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...