Deputat PNL Florin Roman: ”PSDragnea umilește pensionarii”

Au trecut 4 luni de când pensionarii beneficiari ai grupelor I și II de munca așteaptă creșterea pensiilor ca urmare a recalculării.

Legea adoptată de Parlament prevedea îndreptarea inechităților dintre beneficiarii grupelor de munca, pensionați înainte și după 1 ianuarie 2011. La momentul adoptării legii, am atras atenția că este o păcăleala a PSDragnea întrucât nu există nici personalul și nici softul necesar pentru recalcularea acestor pensii.

PSDragnea a negat evidențele și a susținut că noile pensii recalculate vor intra în plată la finele anului 2018, începând cu noiembrie. Din păcate, la ora actuală nici o pensie nu a fost recalculată în lipsa softului de la Casa Națională de Pensii.

Așadar, mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSDragnea?

O altă “țeapă” dată pensionarilor este înghețarea punctului de pensie la 1 ianuarie 2019, conform legii, cu rata inflației și salariul mediu brut pe economie. Lipsa indexării ar fi acoperit măcar creșterea prețurilor la alimente de baza, medicamente, utilități și facturi.

Timp de 9 luni, cel puțin, PSDragnea taie pensiile pensionarilor cu circa 90 de lei/lună, bani care li se cuvin conform legii, și pe care PSDragnea îi refuză în mod abuziv.

Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSDragnea?

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...