Deputat PNL Florin Roman: PSDragnea dă o nouă lovitură pensionarilor cu grupe de muncă

Paul Voicu - Primar 2020

În goana disperată după bani, PSDragnea atacă și cea mai oropsită categorie de români: pensionarii. Deși, PSD a beneficiat în mare parte de sprijinul pensionarilor în alegeri, acum, când este la guvernare, PSDragnea le oferă venin acestora, alături de partenerii de guvernare de la ALDE și UDMR. De această dată, cei loviți de majoritatea toxică sunt pensionarii care au lucrat în grupele I și II de muncă, în special pensionarii din minerit, siderurgie, industria de apărare, CFR, etc.

Prin HG 291/2017 promovată de Olguța Vasilescu, PSDragnea fură pur și simplu drepturile conferite pensionarilor prin legea 192/2015, prin care punctajul era majorat cu 50% pentru grupa I și cu 25% pentru grupa a II-a.

ELIT

Mai pe înțelesul tuturor, PSDragnea mută recalcularea punctajelor la 1 octombrie 2018, asta deși Legea 192 prevedea că aceste pensii trebuie recalculate și plătite de la 1 ianuarie 2016. PSDragnea i-a mințit pe acești pensionari doar pentru a le lua voturile. Și nu e prima dată!

PSDragnea a atacat în acest an și Pilonul II de pensii, iar scăderea contribuției îi afectează pe cei care sunt azi activi, până la 45 de ani, dar ale căror pensii private sunt compromise. Tot în acest an, prin prorogarea indexării punctului de pensie, majoritatea toxică PSD-ALDE a furat 360 de lei din buzunarul fiecărui pensionar. Și asta pe fondul unor ”recorduri” marca PSD-ALDE: cea mai mare inflație, cel mai ridicat ROBOR, cea mai mare creștere a prețului la carburanți din UE, scumpiri la gaze și curent, creșterea prețului la alimentele de bază.

Mihail David - 2020

Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSD-ALDE?

Deputat PNL Florin Roman

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

marius 4 iulie 2018 at 13:41

Domnule Roman
Puteți fi mai precis în definirea loviturii: Este upercut, croșeu sau lovitură directă.
Cică cineva era toată ziua la tribună și îndemna: Zi bade cu fluiera, zi de munca lucrătoare.
Un cetățean avea o capra. Capra avea trei iezi. Iezii aveau bronșită. Bronșita avea aer condiționat. Aerul condiționat avea purtător de cuvânt. Purtătorul de cuvânt avea conferință de presă. Presa avea accesul limitat la informații deoarece era hidraulică.
Așteptam cu interes vacanța parlamentară mică, căci de una mare nici nu poate fi vorba, având în vedere prostituția din zilele noastre.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...