// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Deputat PNL Florin Roman: PSD a dat ordin jandarmeriei să gazeze și să bată românii

Atunci când nu mai are argumente, PSDragnea folosește forța împotriva propriului popor. Din păcate, mulți jandarmi au dezonorat această uniformă, atacând brutal la ordinul liderilor PSD, români pașnici, cu mâinile ridicate. Au fost bătuți și gazați cu bestialitate: totul pentru apărarea liniștii lui Liviu Dragnea.

Brutalități de acest gen au mai fost văzute doar în Turcia sau Ucraina, pentru că nu este nici o diferența între Liviu Dragnea și dictatorul Erdogan.

Dacă în decembrie 1989, armata a fraternizat cu poporul, o parte din Jandarmerie a fraternizat cu infractorul. Iar acea parte din Jandarmerie a devenit noua Securitate a lui Liviu Dragnea. La comandă politică, unii jandarmi s-au transformat in brute, lovind sălbatic români cu brațele ridicate.

Cu ce sunt mai buni acești indivizi decât cei care au agresat o jandarmeriță?

Liderii PSD au provocat în permanență vorbind despre cei din diaspora în termeni duri “curve, hoți și cerșetori”, cum spune acel scelerat de la Vrancea. Deputatul mitraliera spune că “venim 1 milion de pesediști și vă călcăm în picioare”! Un consilier al premierului Dăncilă vorbește că manifestanții “nu trebuiau udați ci mitraliați”!

Corul acestor instigatori este întregit de liderul interimar al PSD Alba, Ioan Dîrzu care acuză președintele și opoziția de “lovitură de stat”. Fără să depună o minimă proba! Dacă are asemenea probe este obligat să le depună la parchet, nu să arunce doar cu vorbe, în mod iresponsabil.

De delirul deputatului PSD de Alba, nu au scăpat nici primarii Albei Iulia și de la Oradea, Mircea Hava ți Ilie Bolojan, doi primari cu rezultate remarcabile în administrație. Realeși de cetățeni de nenumărate ori! Domnul Dîrzu își dorește cu orice preț să se autodetoneze politic. Niciun cuvânt însă despre cei peste 500 de români, victime ale agresiunii brutale din partea unor jandarmi, care și-au mânjit emblema și uniforma pentru apărarea unui guvern corupt și a unui lider politic compromis definitiv, cum este Liviu Dragnea.

Treziți-va din beția slugărniciei domnule deputat și opriți instigarile! Altfel, vine și pentru dumneavoastră și toți “Pretorienii” din jurul lui Liviu Dragnea ora decontului în fața românilor. Dacă mai aveți un gram de luciditate, încetați să mai instigați la ură și dezbinare.

Deputat PNL de Alba, Florin Roman

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Răspunsuri la Deputat PNL Florin Roman: PSD a dat ordin jandarmeriei să gazeze și să bată românii

 1. HH 14.08.2018 la 14:41

  Tovarășul pionier delirati ca de obicei !

 2. Io 14.08.2018 la 15:18

  Si Johannis cu Sică-Mandolină-Orban cel stupid, au dat ordin interlopilor sa bată jandarmii si să creeze haos in Romania!
  Nu va reusit! Sunteti penibili!

  Ati ajus la 10% in sondaje dupa mizeria de protest anti-romanesc!

 3. toto 14.08.2018 la 22:28

  Acum lucrurile s-au rezolvat,Malin Bot ,se doreste seful jandarmieriei,poate-l sustineti.

 4. marius 15.08.2018 la 8:15

  De!Unii se intoxica cu gaze, altii cu emanatile prostiei.

 5. Goe 16.08.2018 la 15:10

  Ma piticanie, singurul care merita acest “tratament”, esti tu, dar cum ai “pielea subtire”, te-ai “fofilat”, si acum ai prins glas, ca sa vada lumea cat de “streamp” esti!

 6. marius 17.08.2018 la 17:43

  preluare Luju. Edelweiss – Kämpfer bei der Revolution date 17 august 2018 16:54 0
  Moto: „Copiii nu-nţeleg ce vor: / A plânge-i cuminţia lor. / Dar lucrul cel mai laş în lume / E un bărbat tânguitor. / Nimic nu-i mai de râs ca plânsul / În ochii unui luptător.” [1] :sad: Ce mă-nervează căcăcioșii ăștia smiorcăiți de la hashtag tefele. Amu câteva zile își înfoiau mușchii, că fac ei revoluție, că dărâmă stabilimentele sociale și statale, că bla, bla, bla și bla, bla, bla. Amu, smiorcăiții ipocriți, cu căciula în mână pe la IML și cu jalba-n proțap pe la Parchet. Apăi, stăi așa că ceva nu pușcă (vorba bănățanului): a) Ori faci REVOLUȚIE ș-atunci iei din dicționare și din tratatele de sociologie definiția și caracteristicile generale ale revoluției, ți le asumi și te duci la RESBOIU, conștient fiind că s-ar putea să vii înapoi cu dinții în batistă, cu picioarele rupte din cur și înnodate împrejurul gâtului,…

 7. povestea 18.08.2018 la 11:20

  Dar oare rostul acestei institutii este sa bata ? Pai oare Revolutia din 89, nu a scapt tara de securitatea lui Ceausescu ?

  • povestirea 18.08.2018 la 20:34

   Da, rolul jandarmeriei e sa bata la demonstranti pana nu mai pot ca sa apere oranduirea actuala capitalista.