Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL Florin Roman: PSD a dat ordin jandarmeriei să gazeze și să bată românii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atunci când nu mai are argumente, PSDragnea folosește forța împotriva propriului popor. Din păcate, mulți jandarmi au dezonorat această uniformă, atacând brutal la ordinul liderilor PSD, români pașnici, cu mâinile ridicate. Au fost bătuți și gazați cu bestialitate: totul pentru apărarea liniștii lui Liviu Dragnea.

Brutalități de acest gen au mai fost văzute doar în Turcia sau Ucraina, pentru că nu este nici o diferența între Liviu Dragnea și dictatorul Erdogan.

Dacă în decembrie 1989, armata a fraternizat cu poporul, o parte din Jandarmerie a fraternizat cu infractorul. Iar acea parte din Jandarmerie a devenit noua Securitate a lui Liviu Dragnea. La comandă politică, unii jandarmi s-au transformat in brute, lovind sălbatic români cu brațele ridicate.

Cu ce sunt mai buni acești indivizi decât cei care au agresat o jandarmeriță?

Liderii PSD au provocat în permanență vorbind despre cei din diaspora în termeni duri “curve, hoți și cerșetori”, cum spune acel scelerat de la Vrancea. Deputatul mitraliera spune că “venim 1 milion de pesediști și vă călcăm în picioare”! Un consilier al premierului Dăncilă vorbește că manifestanții “nu trebuiau udați ci mitraliați”!

Corul acestor instigatori este întregit de liderul interimar al PSD Alba, Ioan Dîrzu care acuză președintele și opoziția de “lovitură de stat”. Fără să depună o minimă proba! Dacă are asemenea probe este obligat să le depună la parchet, nu să arunce doar cu vorbe, în mod iresponsabil.

De delirul deputatului PSD de Alba, nu au scăpat nici primarii Albei Iulia și de la Oradea, Mircea Hava ți Ilie Bolojan, doi primari cu rezultate remarcabile în administrație. Realeși de cetățeni de nenumărate ori! Domnul Dîrzu își dorește cu orice preț să se autodetoneze politic. Niciun cuvânt însă despre cei peste 500 de români, victime ale agresiunii brutale din partea unor jandarmi, care și-au mânjit emblema și uniforma pentru apărarea unui guvern corupt și a unui lider politic compromis definitiv, cum este Liviu Dragnea.

Treziți-va din beția slugărniciei domnule deputat și opriți instigarile! Altfel, vine și pentru dumneavoastră și toți “Pretorienii” din jurul lui Liviu Dragnea ora decontului în fața românilor. Dacă mai aveți un gram de luciditate, încetați să mai instigați la ură și dezbinare.

Deputat PNL de Alba, Florin Roman


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea