Deputat PNL Florin Roman: ”Cadoul PSD-ALDE de Paști pentru români: furt din banii pensionarilor și alimente scumpe”

În Săptămâna Mare, coaliția PSD-ALDE dă o nouă lovitură românilor cu venituri mici și pensionarilor: pentru prima dată în ultimii ani pensiile nu se mai dau înainte de sărbători. Asta deși prețurile la alimentele de bază au explodat. Prețurile la ouă și unt practic s-au dublat, iar la pâine, lapte, carne, etc. au crescut îngrijorător.

“Revoluția fiscală” a PSD-ALDE a dus la cea mai mare inflație din ultimii 5 ani, la cea mai mare creștere a prețului carburanților din ultimii 5 ani, la rate bancare mai “scumpe” din cauza creșterii ROBOR, la facturi la gaze și curent mai împovărătoare.

ELIT

Este a doua lovitură aplicată pensionarilor, după ce același guvern a amânat indexarea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2018, așa cum prevedea legea, până la 1 iunie. Asta înseamnă că, timp de 6 luni, guvernul PSDragnea a furat din buzunarul fiecărui pensionar între 3 și 6 milioane de lei vechi, lunar. Bani care li s-ar fi cuvenit conform legii, nu pentru că ar fi vreo pomană.

Loviți sunt și cei din sectorul public, unde din nou se pune problema amânării acordării drepturilor salariale după Paște, iar plafonarea sporurilor la 30 la sută înseamnă de fapt tăieri pentru multe categorii din sănătate.

Colac peste pupăză, se taie și din banii românilor care au optat pentru Pilonul II de pensii private, 300 de milioane de euro fiind practic furați lunar din pensia celor activi, fără ca Guvernul să spună explicit unde merg acești bani!

În tot acest timp, la Ministerul Finanțelor e alertă maximă: nu au bani pentru ce au promis! Îndrăzniți să mai credeți în minciunile PSD-ALDE?!

Vicepreședinte PNL Florin Roman, deputat de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

atomistu`oengist 5 aprilie 2018 at 11:28

Bai…piticut, tu de unde cumperi ouale ?

Dan C. S. 5 aprilie 2018 at 14:38

Le foloserste pe cele din „dotare”!

"Cadoul" psd-alde 5 aprilie 2018 at 15:13

Economia tarii a crescut in 2017 cu 7%, cea mai mare crestere din lume. Totuși, niciunul din mesaje triumfaliste ale aliantei la guvernare nu a lămurit pe deplin de ce România a fost nevoită să împrumute în 2017, un an cu așa mari reușite economice, exact cât a împrumutat, in vremea lui Boc de la FMI, în anul negru de criză 2009. 11,83 miliarde euro, mai exact. Și se împrumută în continuare, doar că o face la dobânzi tot mai mari..Poate il intreaba Dirzu pe primul condamnat al tarii, Dragnea.

atomistu`oengist 7 aprilie 2018 at 18:52

Pt ca…tot atatia bani, exact cati a imprumutat si Boc, trebuie REFINANTATI la banci, cu dobanzi mult mai mici decat a imprumutat boculetu`, Romania NE- PUTAND PLATI DIN DATORIA EXTERNA in conditiile in care si deficitul bugetar ii este limitat la max 3 % ! Mai pune mana pe carte ….prostogane ! Si citeste ca nu…doare !!!

Gelu Ludușan 5 aprilie 2018 at 15:15

Du-te bă la Dîrzu să-ți facă ouăle roșii!!!

Free 5 aprilie 2018 at 16:30

Io cred ca nu e normal, nu ca e prost, acest Florin Roman care a facut greva foamei intre 2 mese

Lazar 5 aprilie 2018 at 20:53

Iar s.a trezit Roman, pentru asta nu contează ca e Paște, Crăciun sau orice alta sărbătoare importanta pentru romani, el trebuie sa iasă în presa, măcar dacă ar avea un articol corect, dar aberează ca deobicei

Wolf Edmond 7 aprilie 2018 at 0:23

Nu mai așteptați pomeni de la tovarășii din PSD cu ocazia Paștelui. Paștele nu este o sărbătoare comunistă. Poate primiți ceva de 1 Mai…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...