Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL Florin Roman: ”Cadoul PSD-ALDE de Paști pentru români: furt din banii pensionarilor și alimente scumpe”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În Săptămâna Mare, coaliția PSD-ALDE dă o nouă lovitură românilor cu venituri mici și pensionarilor: pentru prima dată în ultimii ani pensiile nu se mai dau înainte de sărbători. Asta deși prețurile la alimentele de bază au explodat. Prețurile la ouă și unt practic s-au dublat, iar la pâine, lapte, carne, etc. au crescut îngrijorător.

“Revoluția fiscală” a PSD-ALDE a dus la cea mai mare inflație din ultimii 5 ani, la cea mai mare creștere a prețului carburanților din ultimii 5 ani, la rate bancare mai “scumpe” din cauza creșterii ROBOR, la facturi la gaze și curent mai împovărătoare.

Este a doua lovitură aplicată pensionarilor, după ce același guvern a amânat indexarea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2018, așa cum prevedea legea, până la 1 iunie. Asta înseamnă că, timp de 6 luni, guvernul PSDragnea a furat din buzunarul fiecărui pensionar între 3 și 6 milioane de lei vechi, lunar. Bani care li s-ar fi cuvenit conform legii, nu pentru că ar fi vreo pomană.

Loviți sunt și cei din sectorul public, unde din nou se pune problema amânării acordării drepturilor salariale după Paște, iar plafonarea sporurilor la 30 la sută înseamnă de fapt tăieri pentru multe categorii din sănătate.

Colac peste pupăză, se taie și din banii românilor care au optat pentru Pilonul II de pensii private, 300 de milioane de euro fiind practic furați lunar din pensia celor activi, fără ca Guvernul să spună explicit unde merg acești bani!

În tot acest timp, la Ministerul Finanțelor e alertă maximă: nu au bani pentru ce au promis! Îndrăzniți să mai credeți în minciunile PSD-ALDE?!

Vicepreședinte PNL Florin Roman, deputat de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea