Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL de Alba Claudiu Răcuci: Factura proastei guvernări PSD-ALDE se va plăti mulţi ani de acum înainte, de către fiecare român în parte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL Claudiu Răcuci este revoltat de faptul că Guvernul a acumulat datorii de zeci de miliarde de euro în ultimii 2 ani şi jumătate, deşi fonduri europene gratuite de peste 30 de miliarde de euro stau încă nefolosite la Uniunea Europeană:

„Ţara trăieşte de mai bine de doi ani şi jumătate numai din împrumuturi, precum săracul satului care se împrumută pe caietul de la magazin. Dragnea şi cu gaşca sa de nepricepuţi au aruncat România într-o mare aventură. Astfel, pentru a crea românilor falsa percepţie că ar trăi mai bine, au împrumutat ţara cu miliarde de euro, bani care au plecat imediat în străinătate, stimulând importurile şi susţinând locurile de muncă din afara ţării.

Asta au făcut liderii PSD şi ALDE pentru România, care mai au şi neruşinarea să spună că sunt ei sunt patrioţi. De ce nu suflă nicio vorbă şi nu spun că au fost luni în care Guvernul PSD-ALDE a amanetat viitorul acestei ţări, luând împrumuturi de 3 miliarde de euro într-o singură zi, bani pe care românii îi vor da înapoi de 3 ori mai mult. Guvernele PSD-ALDE ne împrumută cu zeci de miliarde de euro anual, iar aceşti bani nu se văd nicăieri în ţară: nici în spitale noi, nici în şcoli renovate, nici în drumuri sau căi ferate. Văgăuna în care au dus economia ţării se vede şi prin faptul că bugetul are bani tot mai puţini de la o lună la alta, deşi, statistic, economia înregistrează creştere.

26 mai 2019 va intra în istoria ţării noastre drept ziua schimbării, în care România se va desprinde definitiv de moştenitorii fostului regim de tristă amintire, care au condus ţara mai bine de 22 de ani de la căderea comunismului. În 26 mai, românii îi vor trimite pe cei certaţi cu legea acolo unde le este locul şi vor vota pentru o Românie europeană, democratică şi prosperă, construită cu fonduri europene. Îi îndemn pe toţi cei care ţin la ţara lor, să iasă la vot duminică, pentru ca împreună să ne salvăm ţara”, a declarat deputatul PNL de Alba Claudiu Racuci.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea