Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL Claudiu Răcuci: ”Splitarea TVA va lovi doar în contribuabilii de bună-credință”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scumpirea benzinei, prin majorarea accizei, va lovi în consumatorii onești, adică în acei români care merg la pompă și primesc, după alimentare, bonul fiscal pe care scrie prețul și TVA-ul plătit. În ei va lovi scumpirea carburanților, nu în alții. Cei ale căror mașini nu au trecut niciodată pe la pompă nu vor fi niciodată deranjați de guvern! O să vedem din nou, ca acum câțiva ani, cum toți transportatorii se vor duce să alimenteze în Ungaria sau Austria, iar Tudose nu va înțelege de ce nu strânge bani mai mulți la buget.

La fel se va întâmpla și cu noua invenție a Guvernului Tudose, privind contul special de TVA. Cei care au plătit mereu și la termen, toate obligațiile fiscale privind TVA, o vor face și de acum înainte. Cei care nu au plătit niciodată TVA la bugetul de stat, nu vor plăti nici de acum înainte. Așadar, măsura este doar o durere de cap suplimentară și un cost administrativ în plus pentru toți agenții economici onești. Știe oare Tudose că prin această măsură absurdă va lăsa fără finanțare majoritatea investițiilor private ale IMM-urilor? Nu știe, pentru că dumnealui, ca majoritatea social-democraților, a lucrat tot timpul la stat.

Nici nu trebuie să ne chinuim și să pariem ca să știm încă de pe acum că această măsură disperată nu va aduce mai mulți bani la buget. Pentru mine, personal, măsura este din aceeași categorie de trăznăi fiscale ca impozitul pe bacșiș al lui Ponta. Dacă este să pariez pe ceva, atunci aș face-o pe certitudinea că Guvernul Tudose va veni cu noi impozite și taxe aplicate mediului privat, chiar din această toamnă.

Deputat PNL, Claudiu Răcuci


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea