Rămâi conectat

Ştirea zilei

Delgaz Grid: Peste 13 kilometri din rețelele de gaz vor fi modernizate în 2020 în județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Delgaz Grid modernizează în 2020 peste 13 kilometri din rețelele de gaz din județul Alba. Cele mai ample lucrări se desfășoară în Alba-Iulia, Biia și Sebeș. Anul trecut, în județul Alba au fost înlocuiți 22 de kilometri de conducte și branșamente de gaz.

Mai multe proiecte de investiții a căror valoare totală depășește 6 milioane de lei sunt planificate pentru acest an în județul Alba. Lucrările vizează modernizarea conductelor și branșamentelor de gaz pe o lungime de 13,5 kilometri.

“Funcționarea în condiții de siguranță a rețelelor de distribuție a gazelor naturale este o prioritate pentru noi. De aceea am alocat și în acest an peste 200 milioane de lei pentru investiții. Suntem pe deplin conștienți că nici un efort nu este prea mare atunci când pui în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor pentru clienți”, declară Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

Unul dintre cele mai importante proiecte de înlocuire a conductelor și branșamentelor de gaz, pe o lungime de aproape 5,6 kilometri, se va derula în municipiul Alba Iulia pe străzile: Vasile Goldiș, Sava Henția, Drăgășani, Bucovinei, Vasile Alecsandri și Bujorului.

La Biia vor fi înlocuiți aproape 4 kilometri de conducte și branșamente pe strada Principală, iar la Sebeș peste 3 kilometri, pe mai multe străzi. Alte lucrări de investiții pentru modernizarea rețelei de gaz vor fi realizate la Lancrăm.

Anul trecut, Delgaz Grid a investit în județul Alba circa 8,5 milioane de lei pentru înlocuirea a 22 de kilometri de conducte și branșamente gaze naturale, cele mai importante investiții fiind la Teiuș, unde au fost modernizați peste 10 kilometri de conducte și branșamente, la Alba Iulia și Micești. În același timp, pe parcursul anului trecut a fost modernizată și stația de reglare măsurare a presiunii de pe strada Viilor din municipiul Alba Iulia.

Delgaz Grid a investit în anul 2019 în total peste 210 milioane lei, în special pentru modernizarea a 340 kilometri de conducte și branșamente gaz.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea