Rămâi conectat

Actualitate

Decizia de aprobare a vaccinului anti-Covid-19 de la Moderna, amânată de Agenția Europeană pentru Medicamente: Vaccinul a fost deja aprobat în SUA şi Canada

Ziarul Unirea

Publicat

în

Decizia cu privire la recomandarea utilizării unui al doilea vaccin împotriva COVID-19 a fost amânată până miercuri, a anunțat Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA).

Un comitet de experţi EMA s-a reunit luni, cu două zile mai devreme decât era planificat iniţial, pentru a discuta despre aprobarea vaccinului dezvoltat de firma americană Moderna.

Unele întrebări legate de acest vaccin rămân deschise, potrivit participantului olandez la acest comitet.

EMA nu a exclus posibilitatea de a nu se ajunge la adoptarea unei decizii înaintea întâlnirii comitetului, programată pentru miercuri. Vaccinul Moderna a fost deja aprobat în Statele Unite şi Canada.

CITEȘTE ȘI: Masca în spaţiile publice deschise rămâne OBLIGATORIE: ÎCCJ a admis recursul DSU

După ce EMA recomandă vaccinul, Comisia Europeană trebuie să îl aprobe în mod oficial, etapă care nu ar trebuie să ia mult timp şi este considerată o formalitate. EMA a autorizat deja în decembrie utilizarea vaccinului dezvoltat de Pfizer şi BioNTech. Uniunea Europeană a comandat 160 de milioane de doze de vaccin Moderna, informează agerpres.ro.

Sursa: bugetul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea