Rămâi conectat

Curier Județean

De vineri până duminică la Arieşeni-cea de-a şaptea ediţie a Serbărilor Zăpezii

Bogdan Presecan

Publicat

în

În acest weekend iubitorii de munte şi zăpadă pot participa la Serbările Zăpezii, organizate anual în staţiunea Arieşeni.

Cu schiurile, placa, sau doar cu sania oricine poate merge în 17, 18, 19 februarie, pe pârtiile Vârtop, unde au fot pregătite concursuri, concerte, demonstraţii de virtuozitate pe schiuri, discotecă şi multe premii. Organizatorul tradiţional al Serbărilor Zăpezii, Primăria şi Consiliul Local al comuniei Arieşeni, promite pentru cea de şaptea ediţie, mai multe surprize ca oricând şi pârtii pline de împătimiţi ai muntelui, dornici să participe la cele mai bizare şi amuzante concursuri, cum vor fi cele de: alunecare pe pârtie cu obiecte improvizate, aruncare cu bulgări la ţintă, hochei pe zăpadă, sau de coborâre pe schiuri în cuplu. Tot pe pârtie, seara, vor începe concetele de muzică populară şi pop, apoi artificiile şi discoteca în aer liber. Un moment special va fi asigurat de salvamontiştii judeţului Alba, care vor coboarâ pe pârtie ţinând în mâini torţe aprinse. (B.P.)

foto: Vârtop-Arieşeni


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea