Rămâi conectat

Monden-Clubbing

De Valentine’s Day: Locaţii ale iubirii în Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Ziua Îndrăgostiţilor este celebrată şi de cluburile albaiuliene, unde cuplurile, dar şi cei în căutarea unui suflet pereche, se pot distra în numele iubirii şi alături de persoana iubită. Iată câteva locaţii în care te poţi bucura de această zi minunată:
Alba Mall  vă invită să sărbătoriţi iubirea cu cele mai distractive jocuri de dragoste! Vă aşteaptă PROVOCĂRILE LUI CUPIDON cu multe premii, CĂSĂTORII PENTRU O ZI în stil Las Vegas cu Elvis, concert live THE HEARTS şi multe alte surprize!!! Şi pentru că iubirea e pe buzele tuturor, la ora 20:00 se vor bate recordurile cu CEL MAI MARE FLASH MOB AL SĂRUTULUI  la care sunteţi invitaţi să participaţi şi voi! Aveţi toate motivele să vă iubiţi anul acesta la Alba Mall!
Club Stage- „CITY OF LOVE”, vor  Începe săptămâna dragostei sau „Week of love” cum au denumit-o dânşii, cu o super petrecere studenţească destinată tinerilor îndrăgostiţi. Organizatorii promit o seară de neuitat în care nu vor lipsi brăţările colorate, fiecare brăţară adresând câte un mesaj cum ar fi : „sunt luat/ă”; „liber/ă la atac” sau luat/ă dar caut” sau decorul special de baloane şi ofertele pentru studenţi. STAGE, „oraşul” dragostei, al distractiei, al momentelor de neuitat vă aşteptă cu căldură să petreceţi Valentine’s Day într-un mod aparte…
Irish Pub: organizează „Ziua Îndrăgostiţilor” cu muzică live pe toate gusturile şi multe alte surprize pregătite special pentru dumneavoastră.
Club Enjoy –  organizează „Valentine’s Party” unde puteţi petrece alături de persoana iubită Valentine”s Day într-o ambianţă  plăcută, o seară cu totul şi cu totul specială.
Aşadar nu mai staţi  pe gânduri şi faceţi-vă persoana iubită să zâmbească şi să vă iubească!!!
Alexandra MATEŞ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant În perioada 2-4 august 2024 în Cetatea Alba Carolina va fi sărbătoare. Toate drumurile titanilor șoselelor din țară și din străinătate, pasionați de camioane modificate, vor conduce către capitala de suflet a României, la Alba Iulia, acolo unde se va scrie istorie cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea