De trei ori penal! Bărbat din Valea Lungă, surprins de polițiști conducând, beat și fără permis, un auto neînmatriculat

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Marți seară, în timp ce executau  serviciul de patrulare  pe strada Principală din satul Tăuni, comuna Valea Lungă, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă au oprit pentru control un autoturism care era condus pe drumurile publică fără să aibă montate numere de înmatriculare.

Potrivit IPJ Alba, “cu ocazia verificării documentelor s-a stabilit că bărbatul de 56 de ani, din comuna Valea Lungă nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În cadrul acestor activităţi poliţiştii s-au sesizat că bărbatul este sub influenţa alcoolului fapt pentru care au procedat la testarea acestuia aparatul alcooltest marca Drager, care a indicat o valoare de 1,24 ml/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul municipal Blaj, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere” , ,, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală”  şi ,,conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice ” fapte pedepsite  de art. 334, alin. 1,  art. 335. alin.1 şi art. 336 alin. 1 din Cod penal.”

foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Must de Jidvei