Rămâi conectat

Actualitate

De luni începe alimentarea cardurilor sociale pentru alimente: Banii vor intra în două tranşe

Ziarul Unirea

Publicat

în

De luni începe alimentarea cardurilor sociale pentru alimente: Banii vor intra în două tranşe

Alimentarea cardurilor sociale va începe de luni, 20 februarie. Milioane de români cu venituri reduse ar urma să primească banii pe card în două tranşe, adică 500 de lei.

Reporterii România TV au stat de vorbă cu ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, care a dat asigurări că în perioada 20-26 februarie, beneficiarii voucherelor sociale pentru alimente vor primi banii pe card.

În acest interval vor fi încărcate două tranşe, iar oamenii ar urma să primească în total 500 de lei pentru a-şi cumpăra alimente.

Marcel Boloş a precizat că prima tranşă era restantă din programul Sprijin pentru România care s-a încheiat la finalul anului trecut, iar cea de-a doua tranşă este cea la zi, aferentă începutului anului 2023.

Tichetele sociale pentru produse alimentare și mese calde, oferite pe suport electronic prin programul “Sprijin pentru Romania”, sunt destinate categoriilor sociale vulnerabile.

Aproximativ 2,4 milioane de români vor primi șase noi tranșe de 250 de lei pentru achiziția de alimente și mese calde.

Suma de 250 de lei se va acorda o dată la două luni, până la finalul anului 2023. Cardul poate fi utilizat doar pentru achiziționarea de produse alimentare/mese calde de la comercianții parteneri Up Remania.

Sursa: romaniatv.net


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări MAJORE in 2024 la asigurările din România: Pe cine afecteaza noul sistem si ce măriri de prețuri urmează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schimbări MAJORE in asigurările din România: Pe cine afecteaza noul sistem si ce măriri de prețuri urmează in perioada urmatoare Șoferii se pregătesc de schimbări semnificative în sistemul bonus-malus începând cu anul 2024, conform unor anunțuri recente ale Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). Această modificare va avea un impact major asupra costurilor polițelor RCA, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare