De la 1 octombrie 2017, Serviciul public de salubrizare al orașului Cugir va fi gestionat de o firmă din Arad

Paul Voicu - Primar 2020

Biroul Administrarea Domeniului Public şi Privat din cadrul Serviciului Comunitar Local de Utilităţi Publice al Oraşului Cugir a întocmit un Raport de specialitate prin care se arată că firma  S.C. G&E Invest 2003 S.R.L. a  comunicat faptul că activitățile de salubrizare desfășurate din 2007 la Cugir vor fi preluate de către firma arădeană S.C. CONSULT SOC CENTRUM S.R.L. începând cu data de 01.10.2017.

În raport se precizează că aceasta va gestiona serviciul public de salubrizare a orașului Cugir pentru activitatea de precolectare, colectare, transport și depozitare a rezidurilor solide, cu excepția deșeurilor toxice, periculoase și a celor cu regim special.

ELIT

Pe baza acestei comunicări, administrarea publică a orașului Cugir a întocmit un proiect de hotărâre prin care le cere aleșilor locali să ia act de transferul parțial de business/ ramură a activităților contractate cu S.C.G&E INVEST 2003 S.R.L.,către firma S.C.Consult SOC CENTRUM S.R.L. din Arad. Se-a solicitat de asemenea, acordul pentru încheierea unor Acte adiționale la Contractul de delegare nr. 12/3431 din data 28.02.2007 a gestiunii serviciului public respectiv. (C.P.)

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...