Rămâi conectat

Curier Județean

De la 1 octombrie 2017, Serviciul public de salubrizare al orașului Cugir va fi gestionat de o firmă din Arad

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Biroul Administrarea Domeniului Public şi Privat din cadrul Serviciului Comunitar Local de Utilităţi Publice al Oraşului Cugir a întocmit un Raport de specialitate prin care se arată că firma  S.C. G&E Invest 2003 S.R.L. a  comunicat faptul că activitățile de salubrizare desfășurate din 2007 la Cugir vor fi preluate de către firma arădeană S.C. CONSULT SOC CENTRUM S.R.L. începând cu data de 01.10.2017.

În raport se precizează că aceasta va gestiona serviciul public de salubrizare a orașului Cugir pentru activitatea de precolectare, colectare, transport și depozitare a rezidurilor solide, cu excepția deșeurilor toxice, periculoase și a celor cu regim special.

Pe baza acestei comunicări, administrarea publică a orașului Cugir a întocmit un proiect de hotărâre prin care le cere aleșilor locali să ia act de transferul parțial de business/ ramură a activităților contractate cu S.C.G&E INVEST 2003 S.R.L.,către firma S.C.Consult SOC CENTRUM S.R.L. din Arad. Se-a solicitat de asemenea, acordul pentru încheierea unor Acte adiționale la Contractul de delegare nr. 12/3431 din data 28.02.2007 a gestiunii serviciului public respectiv. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea