Dansatorii Ionuț și Bianca Ionescu, al patrulea titlu național consecutiv! Clubul “Life is Dance”, rezultate remarcabile la Brașov

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Cuplul de dansatori Ionuț Ionescu și Bianca Ionescu (clubul de dans “Life is Dance” Alba Iulia) și-a dovedit iarăși valoarea, reușind să cucerească al patrulea titlu consecutiv la dans, rezultat obținut la Brașov, la una dintre cele mai puternice și importante competiții ale anului, Campionatul Național de Clase 2017.

Căsătoriți recent, Ionuț și Bianca sunt antrenorii clubului de dans sportiv “Life is Dance” din Alba Iulia, iar sub Tâmpa s-au clasat pe prima poziție la Clasa A, 19-35 ani Latino. Acest titlu întregește un palmares admirabil, cei doi fiind în ultimii 4 ani mereu pe prima treaptă a podiumului: *2014: campioni naționali Clasa C Latino 19-35 ani; *2015:  campioni naționali Clasa C Latino 19-35 ani; *2016: campioni naționali Clasa B Latino 19-35 ani; *2017: campioni naționali Clasa A Latino 19-35 ani.

ELIT

Din dezvăluirile antrenorilor care totodată sunt și sportivi mereu în prim-planul competițiilor majore din România aflăm care este secretul unor astfel de realizări:  “Suntem foarte fericiți pentru că munca noastră da roade de la an la an, implicarea, dăruirea și atenția cu care tratăm această disciplină sportivă materializându-se în  rezultate deosebite în fiecare an atât clubului de dans “Life is Dance”, cât și municipiului Alba Iulia. Perserverența și încrederea în generațiile pe care le pregătim ne aduc satisfacții: atât rezultatele noastre ca sportivi activi cât și ca antrenori ai clubului de dans sportiv. Nu în ultimul rând vrem să mulțumim tuturor părinților pentru susținerea copiilor în a practica un sport atât de frumos și complex”, este mesajul transmis de pasionații performeri, cuplu în viața de toate zilele cât și pe ringul de dans.

“În timp ce prezentam la București metode și sisteme de pregătire fizică, în cadru unui seminar organizat de Fitness Scandinavia, programele de antrenament dezbătute dădeau roade la Brașov, unde doi dintre sportivii pe care îi pregatesc fizic au cucerit un nou titlu de campioni naționali la dans sportiv! Este vorba de cuplul proaspăt căsătoriți, Bianca și Ionuț Ionescu, care urca pe cea mai înalta treaptă a podiumului național pentru a 4-a oara consecutiv. Sunt tare mândru de rezultatul lor, însă de admirat este perseverența pe termen lung. Cei doi sunt un exemplu bun, de oameni simpli care indiferent ce se întâmplă în viața lor, se organizează în așa fel încât se antrenează pentru a fi mereu în formă. Și mai mult de atât, dincolo de performanța personală, cei doi obțin medalii și cu copiii pe care îi pregătesc la propria școală de dans în Alba Iulia, “Life is Dance”!”, a declarat Lucian Nicolescu, cel care se ocupă de pregătirea fizică a multiplilor campioni naționali.

La Brașov, clubul de dans “Life is Dance”, a fost prezent cu sportivi “de la mic la mare”, la diverse categorii de vârstă, obținând următoarele rezultate: *Ioana Țipțer: locul 1 Solo fete 8-9 ani; *Alma Vanessa: locul 2 solo fete 8-9 ani; *Maria Dobra: locul 3 solo fete 8-9 ani; *Giulia Suardi: locul 7 solo fete 8-9 ani;

*perechi: Bogdan Balea și Diana Tima: locul 12, semifinaliști la Hobby 12-13 ani; *Cătălin Batusariu și Gabriela Țipțer: locul 24 la Clasa E 12-13 ani; *Kevin Suardi și Tania Damian pereche mixtă “Life is dance” și “Samara”:
locul 6 finaliști la clasa E 10-11 ani; *Luca Popa și Alexandra Man: locul 12 semifinaliști la clasa C 16-18 ani Latino; *Raul Fodoran și Denisa Pașca: locul 8 la clasa D 16-18 ani Standard

Dan HENEGAR