Rămâi conectat

Ştirea zilei

Daniel Zdrânc: După doar 2 luni de la instalarea pe postul de director, Ștefan Bardan premiat cu 73.688 de lei, de AGA Apa CTTA Alba, pentru activitatea… viitoare!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Adunarea generală a Acționarilor societății Apa CTTA SA Alba, întrunită în ședință ordinară în data de 30 martie a.c., a aprobat, potrivit legislației în vigoare, acordarea cotei de participare la profit a salariaților pentru anul 2016, în sumă totală de 1.289.547 de lei.

Totodată, AGA societății Apa CCTA Alba a decis acordarea unui premiu anul directorului general al companiei, Ștefan Bardan, valoarea premiului fiind de 73.688 de lei, echivalentul a 5 remunerații brute lunare, conform contractului de mandat, se arată în Hotărârea AGA a societății Apa CTTA Alba nr. 4, din 30 martie a.c.

Toate acestea se întâmplă după ce de la 1 ianuarie 2016, TVA pentru apă a scăzut de la 20 la sută la 9 la sută, măsură care însă nu s-a reflectat și în tariful aplicat la nivelul județului.

La noi, operatorul regional Apa CTTA Alba propune, în loc de reducere, o creștere constantă a tarifului în următorii 5 ani, cu aproximativ 4 la sută.

Prețul plătit de locuitorii județului pentru apa pe care o primesc a crescut constant: cu 3,75 la sută în 2017, același preț fiind aplicat și pentru canalizare; cu 3,75 la sută în 2018, la fel și la canalizare; pentru 2019, 2020 și 2021 creșterea prețului este estimată la 3 la sută atât pentru apă, cât și pentru canalizare. Pentru anul 2022 se prefigurează o majorare a prețului la apă cu 7 la sută, iar pentru canalizare cu 13,5 la sută.

Cam acestea sunt ajustările la tarifele pentru apă și canalizare, tariful actual fiind de 3,01 lei/mc la apă și 2,86 de lei/mc la canalizare.

Așadar, lucrurile merg ca pe roate, motiv pentru care printr-o hotărâre a AGA de la Apa CTTA Alba, directorul general al societății, proaspăt instalat la 1 ianuarie 2017, primește o primă consistentă în valoare de 16.000 de euro.

Consilier județean PSD, Daniel Zdrânc


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea