Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Dan Hotico a confirmat mutarea pe “Minaur”. FC Maramureş Baia Mare va juca în Liga a 2-a la Zlatna

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform unor informaţii furnizate pe site-ul www. emaramures.ro, FC Maramureş Universitar Baia Mare are o nouă destinaţie pentru sezonul de Liga a 2-a care va începe în 1 septembrie. După ce mai multe variante au fost vehiculate cu privire la mutarea echipei băimărene (între care şi Sebiş – Arad), Dan Hotico, preşedintele FCMU, spune că plecarea este “100% certă”, iar sub titulatura prezentă, la Zlatna se vor disputa jocurile de pe propriul teren în stagiunea 2012-2013. “Am fost nevoiţi să găsim înţelegere în altă parte, la Zlatna am discutat şi oamenii au fost interesaţi ca echipa noastră să joace acolo. Cei de la federaţie au aprobat desfăşurarea partidelor pe terenul din Zlatna”, a anunţat Hotico.
Astăzi, FCMU va disputa un ultim joc de pregătire pe stadionul “Viorel Mateianu”, în compania Olimpiei Satu Mare, după care echipa va pleca spre Zlatna, vineri seara urmând ca băimărenii să susţină un nou meci de pregătire, pe “Minaur”, cu CSO Cugir. Finanţatorul echipei maramureşene de liga a doua a informat că FCMU îşi va păstra titulatura, jucătorii au fost anunţaţi de schimbările survenite iar tandemul de tehnicieni va fi păstrat (Romică Buia şi Ciprian Dorobanţu). În perspectivă se intenţionează schimbarea denumirii în FC Universitar Alba Zlatna, iar momentan, sub comanda lui Romulus Buia se găsesc jucători din Alba precum I. Grozav (FC Unirea), A. Câmpean, Gavrilă, G. Toma (toţi CS Zlatna, ce va fi satelit), R. David (Cuprirom Abrud, golgheterul Ligii a IV-a). (H.D.M.)

foto:arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea