DAAA!!! Simona Halep, regină la Roland Garros 2018, câștigând primul titlu de Mare Șlem din carieră!!!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Simona Halep a triumfat la Paris, câștigând primul titlu de Mare Șlem din carieră, după victoria cu Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1!!! După 40 de ani, România are o nouă regină încoronată pe zgura pariziană, Simona Halep cucerind trofeul atins în 1978 de Virginia Ruzici. Roland Garros, 9 iunie 2018, este ziua în care Simona Halep a reușit o performanță de senzație, impunându-se în turneul senioarelor la Paris, după ce acum un deceniu cucerise titlul la junioare. „Visez la acest moment de când am început să joc tenis”, a spus admirabila campioană.

Cea mai importantă victorie a carierei pentru Simona Halep și un succes imens al sportului românesc, aceeasta este finala câștigată de constănțeancă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

A venit momentul gloriei supreme pentru numărul unul mondial, care a reușit să spargă o barieră, trecând peste cele două finale pierdute la Roland Garros în 2014 și 2017 și o alta de Grand Șlem irosită, la Australian Open 2018.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În ultimul act, Simona a revenit de la 0-1 la seturi în stil de mare campioană, a egalat scorul, câștigând 8 game-uri la rând și și-a văzut visul cu ochii: a câștigat un turneu de Grand Șlem, un nou pas fantastic după ce anul trecut a preluat prima poziție în topul mondial.

De-a lungul carierei pe care a început-o la nivel înalt în 2013, Simona a strâns nu mai puţin de 24.816.096 de dolari din câştigurile din tenis, suficient pentru a ocupa locul al optulea într-un clasament condus, evident, de Serena Williams. Iar turneul de la Roland Garros, la care a disputat a treia finală din 2014 şi până în prezent, e de departe preferatul lui Halep şi cel care i-a rotunjit cu adevărat conturile. În acest an, Simona a primit 1.322.025 de dolari pentru calificarea în ultimul act, dar cecul a crescut până la 2,2 milioane de dolari după victoria de senzație în faţa americancei Sloane Stephens (10 WTA).

Sursa foto: Gazeta Sporturilor

Dan HENEGAR

2 Comentarii

Sileanu! 10 iunie 2018 at 5:55

Felicitari Simona ! Intelectuali de 2 lei,desi declara ca urasc manelele si pe manelistii,nu intarzie sa se lase influentati si numesc performerii din sport cu titluri de noblete fara legatura cu realitatea…

marius 10 iunie 2018 at 8:33

Felicitari Simona!
E inca o dovada ca sportul formeaza caractere puternice.

Comentariile sunt oprite