Rămâi conectat

Economie

Cursuri gratuite de formare profesională la Alba Iulia în ocupația de lucrător în structuri pentru construcții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luni, 20 aprilie 2015, peste 25 de persoane de etnie romă din Alba Iulia au început cursurile de calificare în ocupația ”lucrator in structuri pentru constructii”.

cursuriCursul se va desfășura pe durata a trei luni, având 360 de ore, din care 240 de practică și 120 de teorie.

În luna iulie 2015 este estimată data de susținere a examenului final de absolvire. În urma examenului final, absolvenții vor primi certificate de calificare recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și de Ministerul Educației Nationale, dar și de țările Uniunii Europene.

Furnizorul de formare profesională este S.C.Tobimar Construct S.R.L. Alba Iulia, furnizor autorizat ANC.

Cursul face parte din proiectul Dezvoltare Profesională și Egalitatea de Șanse – DepES”,cofinanțat din FSE prin POSDRU 2007-2013, Investește în oameni!, Axa prioritară 6, „Promovarea incluziunii sociale”; DMI 6.2”; Îmbunătățirea accesului și participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii” și implementat de SC Tobimar Construct SRL în parteneriat cu Asociația Veleita, Asociația Euram și SC 4C Rural Strategic SRL.

Detalii suplimentare despre serviciile proiectului pot fi obținute de la sediul beneficiarului de finanțare SC Tobimar Construct SRL, Str. Clujului, nr. 29 A, 510193 Alba Iulia, Județul Alba, tel/fax:0258.839.119, email: [email protected], persoană de contact: Costea Carmen Daniela, expert comunicare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea