Rămâi conectat

Curier Județean

Cursuri de specializare pentru salariații AJOFM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Alba Iulia a demarat organizarea cursurilor de specializare pentru îmbunătăţirea competenţelor şi abilităţilor profesionale a salariaţilor agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă, în cadrul proiectului „Eficienţă şi calitate în Serviciile Publice de Ocupare – ECSPO”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 .

Proiectul se derulează în parteneriat cu 5 Agenţii Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din ţară: AJOFM Mehedinţi, AJOFM Timiş, AJOFM Arad, AJOFM Gorj şi AJOFM Alba, cu Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Timişoara şi cu un partener transnaţional: VUC Storstrom din Danemarca. Durata de implementare a proiectului este de 36 luni, începând cu data de 1 august 2011.

Obiectivul acestui proiect îl reprezintă creşterea nivelului de competenţe şi abilităţi profesionale a personalului SPO, în vederea îmbunătăţirii calităţii, eficienţei serviciilor de ocupare, utilizând o strategie de formare profesională continuă, adaptată dinamicii pieţei muncii.

Proiectul se adresează unui grup ţintă format din angajaţi ai SPO din cele 6 agenţii pentru ocuparea forţei de muncă, valoarea totală fiind de 3.677.035 lei, din care 732.243 lei este contribuţia solicitantului.

Cursul de specializare derulat la Alba Iulia de către Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală Timişoara este cel de consultant în domeniul forţei de muncă, urmând a mai fi organizate cursuri de agent ocupare şi consultant orientare privind cariera.

De asemenea a debutat și cursul de consultant în domeniul forţei de muncă la AJOFM Mehedinţi, precum şi cursurile de consultant orientare privind cariera la AJOFM Timiş şi Gorj, iar în data de 30 septembrie 2013 au demarat cursul de consultant orientare privind cariera la AJOFM Caraş-Severin şi cursul de consultant în domeniul forţei de muncă la AJOFM Arad.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate Ieri, 23 aprilie, la Sâncrai a avut loc Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porudcători din Județul Alba. Printre câștigători se află sortimentele Sauvignon Blanc, din Ciumbrud, Muscat Ottonel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea