Rămâi conectat

Curier Județean

Cuplu agresat şi tâlhărit în tren, pe ruta Alba-Iulia – Zlatna

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbaţi au fost reţinuţi duminică, 24 iunie, 2012, de poliţiştii din Zlatna pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, lovire, ameninţare şi port fără drept al cuţitului, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor.

În timp ce se aflau în trenul care circulă pe ruta Alba-Iulia, M.R., de 33 de ani, din Zlatna şi M.C.V., de 29 de ani, din Meteş, puşi pe scandal, i-au lovit cu pumnii şi o bâtă pe un bărbat şi soţia acestuia, călători în acest tren. Ba chiar mai mult, când femeia terorizată a încercat să sesizeze Poliţia, agresorii i-au smuls cu forţa telefonul mobil din mâini şi i l-au reţinut. Violenţele pe care cuplul de zlătneni, respectiv O.V., de 41 de ani şi O.C.D., de 35 de ani, a fost nevoit să le suporte au durat circa o oră şi jumătate, de la 16.25 şi până la 17.30 când trenul a oprit în gara C.F.R. Zlatna.

Potrivit IPJ Alba, în jurul orelor 17,30, trenul a sosit în staţia C.F.R. Zlatna – Călători, ocazie cu care O.V., un bărbat de 41 de ani şi O.C.D., o femeie de 35 de ani, ambii din Zlatna, au reclamat faptul că au fost agresaţi de către doi bărbaţi, M.R., de 33 de ani, din Zlatna şi M.C.V., de 29 de ani, din Meteş, O.V., fiind lovit cu pumnul şi o bâtă în zona feţei şi a coapsei iar soţia acestuia fiind deposedată prin violenţă de telefonul mobil, în momentul în care aceasta intenţiona să sesizeze poliţia despre eveniment.

Cele două victime s-au retras în compartimentul mecanicului de locomotivă până în staţia C.F.R. Zlatna – Călători, de unde au fost preluaţi de un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna. Cei doi suspecţi au fost identificaţi de poliţiştii din Zlatna împreună cu poliţiştii Serviciului Transporturi Alba, pe raza oraşului Zlatna, la locuinţa unui cunoscut al lor. Asupra lui M.C.V. a fost găsit telefonul victimei precum şi un briceag iar asupra lui M.R., a fost găsit un briceag şi bâta cu care a fost agresat O.V.

Faţă de cei doi suspecţi cercetările sunt continuate de către Serviciul Poliţiei Transporturi Alba sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie, lovire, ameninţare şi port fără drept al cuţitului, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor.

Împotriva celor doi autori a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, aceştia fiind depuşi în Centrul de Arest şi Reţinere Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Alba, urmând ca aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea