Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 29 noiembrie. Prognoza meteo în Transilvania și la munte pe două săptămâni

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

vremea octombrieAdministraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 16 – 29 noiembrie, în regiunile ţării.

În Transilvania, prima săptămână a intervalului de prognoză se va caracteriza printr-o vreme caldă pentru această perioadă, cu medii ale temperaturilor maxime între 12 și 14 grade.

Apoi, între 21 și 23 noiembrie, vremea se va răci. Prin urmare, pe parcursul celei de-a doua săptămâni de prognoză, maximele termice mediate pe toată regiunea, situate între două și 4 grade, vor fi ușor mai coborâte decât normalul perioadei respective. Regimul termic nocturn va avea ușoare variații pe parcursul primei săptămâni, situându-se, în medie, între 3 și 5 grade, iar în a doua săptămână va fi caracterizat prin medii negative de la—4 la minus două grade.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în creștere după data de 20 noiembrie, iar între 21 și 24 noiembrie acestea se vor semnala pe arii mai extinse.

La munte, în prima săptămână a intervalului vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă, cu medii ale temperaturilor maxime situate, în general, între 6 și 8 grade și ale temperaturilor minime de zero și două grade Celsius.

Pe 23 noiembrie vremea se va răci, astfel încât, în intervalul 24-29 noiembrie, valorile termice diurne se vor situa, în medie, în jurul valorii de zero grade, în timp ce minimele nocturne vor fi de aproximativ—6 grade.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește după data de 20 noiembrie. Acestea vor fi, în general, slabe, cu excepția zilelor de 21 și 22 noiembrie, când se pot cumula cantități de apă mai însemnate.

sursa:meteoromania.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea