Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 15 octombrie. Prognoza meteo în Transilvania și la munte, pe următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 2 – 15 octombrie 2017, în toate regiunile țării. Potrivit meteorologilor, valorile termice se vor situa în limitele perioadei, pe parcursul următoarelor două săptămâni, iar precipitațiile își vor face simțită prezența atât în primele zile ale intervalului de prognoză, cât și după data de 6 octombrie.

În Transilvania, valorile termice se vor situa, în general, în apropierea celor normale perioadei. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în medie regională, între 15 și 19 grade, ușor mai ridicate în zilele de 3 și 13 octombrie, dar și mai scăzute în 4 octombrie. Media regională a temperaturilor minime va fi de 5 – 6 grade, cu excepția primei nopți, când se vor înregistra în jur de două grade Celsius. Probabilitatea de apariție a ploii va fi ridicată începând cu data de 3 octombrie, iar în perioada 7-11 octombrie ploile pot fi moderate și temporar, mai însemnate cantitativ.

La munte, regimul termic, fără variații semnificative pe întreg intervalul de referință, va fi apropiat de cel normal în aceasta perioadă, cu medii ale temperaturilor maxime de 8 – 10 grade și de două-trei grade ale celor minime, cu excepția primei dimineți, când vor fi temperaturi de la-1 la zero grade Celsius. Începând din 3 octombrie, probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată, iar în perioada 7-11 octombrie acestea pot fi moderate și însemnate cantitativ.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața Meteorologii ANM au emis marți, 23 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de ploi abundente și vânt puternic, valabilă în Alba și alte județe din țară până miercuri dimineața, ora 8.00. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea