Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 12 februarie 2024. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi VREMEA până în 12 februarie 2024. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis o prognoză care aduce vești deosebit de interesante privind condițiile meteorologice în România în perioada 15 ianuarie – 12 februarie. Conform acestora, temperaturile vor înregistra valori ușor mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă a anului.

În săptămâna 15 – 22 ianuarie, se preconizează că valorile termice vor fi mai ridicate în regiunile sud-estice, în timp ce în restul țării se vor situa în jurul celor normale. Regimul pluviometric va cunoaște excedente în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, precum și local în cele sud-vestice. Se așteaptă cantități semnificative de precipitații în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali.

Citește și: Revine GERUL în România: Prognoza meteo până la sfârșitul săptămânii

În perioada 22 – 29 ianuarie, temperatura medie a aerului va continua să înregistreze valori mai ridicate decât cele normale, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de nord-est a țării. Cu excepția regiunilor nordice, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, se preconizează că cantitățile de precipitații vor fi deficitare, în special în jumătatea sudică a țării.

În intervalul 29 ianuarie – 5 februarie, temperaturile medii vor înregistra valori mai ridicate decât cele normale la nivel național. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de media specifică acestei perioade în regiunile nordice și centrale, în timp ce în restul țării se anticipatează deficite de precipitații.

În ultima săptămână a prognozei, 5 – 12 februarie, mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice acelei perioade în toată țara. Regimul pluviometric se va situa în jurul mediei specifice pentru acest interval, posibil ușor excedentar în regiunile sud-estice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea