Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 10 septembrie 2023, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Specialiștii ANM au actualizat prognoza meteo pentru perioada 28 august – 10 septembrie 2023. Potrivit meteorologilor, până la finalul lunii august canicula va fi resimțită în majoritatea zonelor țării, după care temperaturile vor coborî și se vor situa în jurul celor obișnuite pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru Transilvania

În zilele de 28 și 29 august în cea mai mare parte a regiunii va fi caniculă și disconfort termic accentuat, media temperaturilor maxime fiind cuprinsă între 34 și 36 de grade, apoi vremea se va răcori treptat, astfel că la sfârșitul primei săptămâni de prognoză (1 – 2 septembrie) media va ajunge la 24…25 de grade. După data de 3 septembrie, media valorilor diurne va fi apropiată de normalul perioadei și va oscila în jurul a 26 de grade.

Temperaturile minime medii se vor situa în marea lor majoritate între 12 și 14 grade, exceptând nopțile de 29 și 30 august, când media va fi de 16…17 grade. În perioada 29 august – 2 septembrie vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată și averse local însemnate cantitativ, dar ploi temporare se vor semnala și pe parcursul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

Prognoza meteo la munte

Vremea va fi caldă în zilele de 28 și 29 august, media temperaturilor maxime fiind de 24…25 de grade, apoi vemea se va răcori, astfel că până la sfârșitul intervalului de prognoză se vor înregistra valori medii diurne de 16…20 de grade. Temperaturile minime medii se vor situa în marea lor majoritate între 9 și 12 grade, exceptând ultimele nopțile ale lunii august, când media acestora va fi de 14…16 grade.

În perioada 29 august – 2 septembrie vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată și averse local însemnate cantitativ, dar ploi temporare se vor semnala și după data de 3 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea