Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cum va fi vremea în Transilvania în următoarele 2 săptămâni

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Vezi temperaturile prognozate pentru județul Alba

O estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 2 – 15 decembrie, în fiecare regiune a ţării, a fost realizată recent de Administraţia Naţională de Meteorologie. Potrivit specialiștilor în Transilvania vor fi temperaturi ma scăzute ca de obicei iar ninsorile se lasă așteptate.

Pentru județul Alba în următoarele zile sunt prognozate temperaturi maxime de până la  +5, +6 grade la orele amiezii și -7 grade noaptea iar începând de sâmbătă vremea va intra într-un proces de răcire treptată estimându-se temperaturi sub 0 grade în timpul zilei pe tot parcursul săptămânii viitoare.

La nivel regional meteorologii anunță că în cea mai mare parte a intervalului de prognoză valorile termice vor caracteriza o vreme rece, cu medii ale minimelor de -7…-6 grade, chiar mai scăzute, -10…-8 grade, în jurul datei de 4 decembrie şi din nou între 9 şi 12 decembrie. În primele zile (între 2 şi 6 decembrie) temperaturile diurne vor fi apropiate de cele specifice perioadei din an, cu medii de 1…3 grade. Însă după data de 7 decembrie, şi regimul maximelor va avea o abatere negativă faţă de mediile climatologice, fiind de aşteptat medii diurne negative, între -5 şi -2 grade.

Începând cu 6 decembrie, creşte probabilitatea de apariţie a ninsorilor, în general slabe cantitativ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea