Cum va fi vremea în toamna 2019. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Cum va fi vremea în toamna 2019. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Ce ntrul Europen pentru Prognoze pe Medie Durată (ECMWF) a transmis estimări meteorologice pentru următoarele patru săptămâni.

La realizarea estimărilor s-au avut în vedere mediile săptămânale ale abaterilor temperaturii aerului și ale cantităților de precipitații în raport cu media perioadei 1993-2016. Cantități excedentare de apă sunt anunțate în prima săptămână a lunii octombrie, după cum reiese din următoarea prognoză.

ELIT

Săptămâna 23.09.2019 – 30.09.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori termice ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, sud-vestice și centrale. În restul țării, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.
Regimul pluviometric va fi excedentar în vestul și nord-vestul țării și local în sud-est, iar în rest va fi apropiat de cel normal.

Săptămâna 30.09.2019 – 07.10.2019

În general, temperatura aerului la nivelul întregii țări va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice și sud-estice.

Pe de altă parte parte, cantitățile de precipitații estimate vor fi excedentare în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile nordice și la munte.

Săptămâna 07.10.2019 – 14.10.2019

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele specifice acestei săptămâni pe întreg teritoriul României.

La fel, și regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 14.10.2019 – 21.10.2019

Citește și: Mesaje de dragoste frumoase • Scurte mesaje de iubire pentru el/ea soț(ie) • Declarații de dragoste emoționante • Texte de dragoste romantice, haioase sau amuzante pentru persoana iubită.

TEMPERATURA MEDIE A AERULUI

La nivelul întregii țări, temperatura medie va fi apropiată de valoarea normal pentru acest interval al anului.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...