Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cum va fi vremea de Florii 2023? Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele 4 săptămâni

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi vremea de Florii 2023? Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele 4 săptămâni

Meteorologii anunță că în următoarele patru săptămâni temperaturile vor fi peste mediile normale ale perioadei. De asemenea, nu vor fi precipitații multe, cu mici excepții.


Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în săptămâna 13 martie-20 martie, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 20 martie-27 martie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în extremitatea de nord-vest a țării, dar și ușor deficitare în sud și sud-est, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 27 martie-3 aprilie
Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 03 aprilie-10 aprilie
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, a precizat Administrația Națională de Meteorologie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea