Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cum va fi VREMEA de 1 MAI și PAȘTELE 2024: ANM anunță NINSORI la mijlocul primăverii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi VREMEA de 1 MAI și PAȘTELE 2024: ANM anunță NINSORI la mijlocul primăverii

Cel puțin o lună de iarnă ne mai așteaptă și conform meteorologilor, nu am scăpat încă de vremea rece. Cu toate astea, prognoza meteo de primăvară 2024 actualizată anunță o primăvară timpurie, cu câteva excepții. În același timp, putem vorbi despre prognoza meteo pentru 1 mai și Paște 2024, în care aflăm cum va fi vremea în mijlocul primăverii.

Citește și: Când sunt Paștele ortodox și cel catolic în 2024: Vor fi sărbătorite la o diferență de cinci săptămâni

Dacă în alți ani aveam parte de căldură, la începutul lunii mai, conform specialiștilor, în 2024 s-ar putea să avem parte de zăpada de primăvară. Aceștia spun că acste schimbări ar putea veni ca urmare a fenomenului El Niño. „Este posibil să avem un model destul de furtunos de la sfârșitul lunii februarie până la începutul lunii martie.”, spun meteorologii.

Citește și: Cum va fi VREMEA până în 4 martie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

În datele meteo, publicate și de cei de la AccuWeather, aflăm că în luna aprilie s-ar putea să avem parte de valori termice cuprinse între 12 și, cel mult, 22 de grade, iar fenomenele de precipitații sunt preconizate pentru mai mult de jumătate din lună.

Referitor la următoarea lună, când vom este Paștele, specialiștii spun că valorile termice se vor situa între 18 și, maxim, 25 de grade pe timpul zilei, iar noaptea vor fi între 6 și cel mult 12 grade. Uitându-ne la data de 5 mai, când va fi Paștele, aflăm că vom avea în termometre, 19 grade pe timpul zilei, cu posibilitatea apariției precipitațiilor, iar pe timpul nopții termomentrele vor coborâ până la 7 grade.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea