Rămâi conectat

Ştirea Ta

Cum faci papucii şi sandalele mai confortabile

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sandalele şi papucii sunt ideale pentru vremea caldă şi plimbări, însă îţi pot face bătături şi alte probleme dureroase, dacă nu sunt confortabile. Purtătoarele încălţămintelor în curele pot suferi dureri la picioare din cauza lipsei suportului, probleme la tendoane şi entorsă la glezne. Există modalităţi de a face papucii şi sandalele mai confortabile, astfel încât să îţi poţi păstra picioarele sănătoase şi frumoase.
lIntrodu produse pentru amortizarea piciorul pe talpa pantofului.         Produsele pentru amortizarea piciorul vor spori confortul sandalei. Producătorii au o selecţie largă de produse pentru amortizare, astfel încât oamenii să se poată bucura de perechea de papuci cumpărată. Unele produse pentru amortizare se pot pune sub degetele de la picior pentru a preveni alunecarea piciorului în faţă în pantof. Branţurile te ajută, de asemenea, pentru a scăpa de presiunea exercitată asupra călcâiului. Perniţele interioare sunt de asemenea bune pentru a fixa partea de jos a pantofului.
lUtilizează un stick sau cremă pentru a reduce frecarea.
Cremele sau stick-urile pentru pantofi acţionează prin reducerea frecării şi frecarea sandalei de piele. O astfel de cremă o poţi purta în geantă şi ajută ca sandalele să ia forma piciorului tău şi să se mai lase. Aplică produsul în cazul în care cureaua sandalei se freacă de piele. Purtătorii de sandale ar trebui să aplice această cremă pe picioare înainte de punerea pe sandale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea