Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum e aerul în Austria, domnule primar? La Alba Iulia, mirosul insuportabil e amplificat de temperaturile ridicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum e aerul în Austria, domnule primar? La Alba Iulia, mirosul insuportabil e amplificat de temperaturile ridicate

„Gabriel Pleșa demonstrează că nu se deosebește cu absolut nimic de vechea conducere a administrației locale, ale cărei practici le-a blamat, deși mult timp a făcut parte din ea.

În plină criză a gunoaielor, primarul a ales să plece în Austria, alături angajați din primărie și consilieri locali, la o ”întâlnire de lucru” organizată la Türnitz și Salzburg.

În tot acest timp, deșeurile menajere au rămas neridicate, tomberoanele sunt pline, oamenii sunt nevoiți să lase sacii cu gunoaie lângă ele, iar mirosul insuportabil este amplificat de temperaturile ridicate. Cum e aerul în Austria, domnule primar?

Consider inadmisibil ca primarul (alături și de viceprimar) să plece în delegații când în oraș sunt probleme urgente de rezolvat. Fără a subestima importanța acestei întâlniri, la ea puteau participa doar reprezentanți ai primăriei, care să transmită edilului informațiile necesare.

Nu vreau ca Alba Iulia să facă pași înapoi! Cu Gabriel Pleșa în fruntea administrației locale nu am văzut nici un proiect puternic, în folosul albaiulienilor, fiind în derulare doar cele vechi.

Sper ca peste 3 ani să nu fim mai rău decât în toamna alegerilor locale. Drumurile publice (exemplu – strada Doinei, înspre sensul giratoriu de la Europa) încep să se degradeze, la fel ca și alte servicii publice, dacă nu se investește în ele.

Între promisiunile lui Gabriel Pleșa se numără peste 1.000 de locuri de parcare, rețea cu linii de tramvai, pod nou peste Mureș și un nou spital.

Domnule primar, timpul trece, făgăduielile rămân! Haideți acasă! Avem multă treabă!”, scrie pe pagina sa de socializare consilierul local Alin Stanciu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea