Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cum au fost devastate mai multe mașini într-o parcare din Alba: Cazul a rămas cu autori necunoscuți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum au fost devastate mai multe mașini într-o parcare din Alba: Cazul a rămas cu autori necunoscuți

Un caz de distrugere a fost închis de procurori după ce nu s-a reușit identificarea celor vinovați de distrugerea a patru mașini în Alba Iulia.

În data de 29 septembrie, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea procurorilor și au confirmat renunțarea la urmărirea penală, motivarea fiind publicată pe portalul rejust.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În perioada 30.04.2022, ora 18:00-01.05.2022, ora. 09:00, autori necunoscuți au distrus prin lovire caroseria aferentă portbagajului unui autoturism, ce se afla parcat în parcarea special amenajată din proximitatea blocului nr. 280. În același interval de timp, autori necunoscuți au distrus prin lovire oglinda din partea stângă a unui autoturism, aparținând persoanei vătămate și oglinda din partea stângă a autoturismului marca Peugeot, aparținând unei firme, ambele fiind parcate în același loc.

Mai mult, cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, s-a constat că în perioada 30.04.2022, ora 20:00 01.05.2022, ora 14:00, autori necunoscuți au distrus prin lovire caroseria aferentă portbagajului autoturismului marca Peugeot, ce se afla parcat în proximitatea Oficiului Poștal nr. 1.

Judecătorii au luat în considerare faptul că organele de urmărire penală, deși au administrat probe și au depus diligențele necesare, nu au reușit să identifice făptuitorul, motiv pentru care nici prejudiciul suferit de persoanele vătămate nu a putut fi recuperat.

Decizia este definitivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea