Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Cum alegi cele mai bune aspiratoare pentru a vă curăța casa confortabil (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Un aspirator clasic, un aspirator fără sac sau un aspirator robot este esențial în orice casă. La urma urmei, tuturor ne place să mergem desculți și să nu găsim murdărie și praf în calea noastră. În plus, aceste aspiratoare fac curățenia mai rapidă și mai puțin consumatoare de timp.

Cum alegem un aspirator pentru casă?

Alegerea celui mai bun aspirator pentru fiecare utilizator nu este ușoară. Există o mare varietate de tipuri și modele pe piață și sunt multe aspecte de luat în considerare. De la dimensiunea casei până la prezența animalelor, există diferiți factori care pot determina ce aspirator este cel mai potrivit pentru nevoile noastre.

Aici am dori să rezumăm factorii care ar trebui să influențeze decizia de a cumpăra un aspirator:

Care este dimensiunea casei? Cea mai bună alegere pentru casele mari este un aspirator fără sac sau cu sac și aspiratoarele robot. Aceste tipuri sunt capabile să curețe foarte bine casa într-un timp foarte scurt. Pe de altă parte, dacă aveți un apartament mic, aspiratoarele verticale, cum ar fi un aspirator Dyson, sunt mai potrivite pentru curățenie intensivă și nu lasă praf în colțuri.

Există animale acasă? Firele de păr de animale de companie necesită aspiratoare puternice care pot ajunge cu ușurință în fiecare colțișor. Din acest motiv, cele mai bune aspiratoare pentru părul de câine sau pisică sunt aspiratoarele clasice și cele verticale. Cu toate acestea, aceste animale sunt adesea speriate de zgomotul generat de aceste dispozitive, așa că ar trebui să încercăm să cumpărăm un aspirator silențios. Puteți opta pentru un aspirator Dyson care are și perie specială pentru părul de animale.

Sunteți alergic la praful din casa dumneavoastră? Achiziționarea unui aspirator cu un filtru bun pentru persoanele alergice este esențială în gospodăriile în care un membru al familiei are probleme cu praful. Aspiratoarele cu filtru HEPA sunt recomandate în prezent persoanelor care suferă de alergii.

Cât de des va fi folosit aspiratorul? Cele mai bune aspiratoare pentru utilizarea zilnică sunt aspiratoarele robot. Pe de altă parte, dacă intenționați să folosiți aspiratorul doar ocazional sau intensiv, un aspirator fără sac sau cu sac sau un aspirator vertical va fi mai potrivit pentru dumneavoastră. Acestea sunt aspiratoare mari și puternice, cu o capacitate de aspirare mai mare.

Ce tip de podea este acasă? O altă întrebare importantă. De exemplu, aspiratorul recomandat pentru parchet este aspiratorul robot. Pe de altă parte, aspiratoarele de praf sunt perfecte pentru podelele ceramice poroase. Este important să țineți cont de faptul că este nevoie de cel mai puternic aspirator pentru a îndepărta murdăria de pe ele. Aspiratoarele verticale sunt, de asemenea, potrivite pentru marmură, teracotă și alte pardoseli cu un procent scăzut de porozitate.

Care este bugetul? Cele mai economice aspiratoare de pe piață sunt aspiratoarele manuale cu fir. Totuși, acestea nu sunt potrivite pentru curățarea podelelor. În acest sens, dacă suntem în căutarea unui aspirator ieftin, cel mai bine este să cumpărăm un aspirator vertical, cum ar fi un aspirator Dyson. Aspiratoarele robotizate se află în gama intermediară. Cu toate acestea, cele mai bune mărci de aspiratoare au deja modele de înaltă performanță capabile să cartografieze casa, să frece și să dea cu mopul, care sunt destul de scumpe. În orice caz, este obișnuit să găsiți oferte bune la aspiratoare și modele care oferă un raport calitate-preț excelent.

Există 6 tipuri diferite de aspiratoare dintre care poți alege. După cum ai văzut și mai sus, poți opta pentru un aspirator fără sac, clasic, care sunt foarte rezistente și economice, neavând nevoie de saci de schimb. De asemenea, există și cele cu sac, fie de unică folosință sau textil. Următoarele sunt aspiratoarele verticale, iar dacă vă doriți unul de calitate, cel mai bun este un aspirator Dyson. De asemenea, există aspiratoare cu fir sau fără fir, iar nu în ultimul rând, există aspiratoarele de tip robot. Multe persoane au un aspirator robot, dar și unul clasic sau vertical pentru a își menține casa perfect curată.

sursa foto: emag.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cui îi spunem „La mulţi ani” de Sfântul Ilie 2024. Ce nume se sărbătoresc pe 20 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cui îi spunem „La mulţi ani” de Sfântul Ilie 2024. Ce nume se sărbătoresc pe 20 iulie Unul dintre cei mai importanți prooroci din Vechiul Testament, Sf. Ilie este celebrat ca un mare făcător de minuni și aducător de ploi în vreme de secetă. Potrivit tradițiilor, de Sfântul Ilie se manâncă, pentru prima dată, roada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea