Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cum a fost „țepuită” o voluntară din Alba de un bărbat care i-a promis ca aduce mâncare de căței din Germania: „Mincinos, cu vorbele la el”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum a fost „țepuită” o voluntară din Alba de un bărbat care i-a promis ca aduce mâncare de căței din Germania: „Mincinos, cu vorbele la el”

O femeie din Alba, voluntar la o asociație care se ocupă de câinii fără stăpân a povestit pe o rețea de socializare cum a fost păcălită de un bărbat care i-a promis ca aduce mâncare de câini din Germania, însă a rămas și cu banii dați și fără mâncarea promisă.

„M-a contactat în legătură cu un palet de mâncare, cum că cineva care se întoarce din Germania poate aduce cu tirul un palet de mâncare pentru căței, dar să îi pun banii pe cont că să aibă în următoarea zi când vine respectivul să îi descarce mâncarea.

I-am trimis banii, dar mâncarea nu am mai văzut-o. Mincinos, cu vorbele la el. Are plângere la poliție. Atenție, aparent cu înșelătorii se ocupă. E din Aiud, Jud. Alba.

Ps: când zic că mai bine ajut un câine, se supără lumea”, a scris femeia pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Festivitate emoționantă la Centrul militar județean Alba: Plutonierul adjutant principal Mihu Ioan a trecut în rezervă, după o viață petrecută în slujba țării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Festivitate emoționantă la Centrul militar județean Alba: Plutonierul adjutant principal Mihu Ioan a trecut în rezervă, după o viață petrecută în slujba țării Festivitatea de trecere în rezervă a  plutonierului adjutant principal Mihu Ioan a avut loc luni, 5 decembrie, la Centrul militar județean Alba. Citește și: FOTO Nicolae Oros, albaiulianul care a dat onorul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare