Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Cum a fost păcălit un bărbat din Alba cu 200 de euro falși: Țeparii, rămași neidentificați

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cum a fost păcălit un bărbat din Alba cu 200 de euro falși: Țeparii, rămași neidentificați

Un bărbat din Alba a fost țepuit, de două persoane rămase neidentificate. Aceștia au abordat-o pe persoana vătămată care a acceptat să primească o bancnotă din cupiura de 200 de euro, iar în schimb persoana vătămată le-a remis celor doi, suma de 205 lei și 50 de euro.

La scurt timp, persoana vătămată a realizat că bancnota primită părea să fie falsificată, astfel că a sesizat organele de poliție și a predat bancnota pentru efectuarea cercetărilor.

Din concluziile buletinului de expertiză întocmit la data de 12.02.2015 de către Banca Naţională a României -Direcţia emisiune, tezaur si casierie -Centrul naţional de analiză, reiese faptul că bancnotă în litigiu este falsă și nu are putere circulatorie.

În cauză, mijloacele materiale de probă administrate, nu au condus la identificarea autorilor sau a participanților la comiterea faptelor cercetate.

Prin ordonanța din data de 30.05.2023 s-a dispus clasarea cauzei având ca obiect infracțiunile de falsificare de monede.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Salvamont Alba, misiune de căutare a unei persoane blocate în zona Pietrei Secuiului. Incidentul, semnalat la 112

Ziarul Unirea

Publicat

în

Salvamont Alba, misiune de căutare a unei persoane blocate în zona Pietrei Secuiului. Incidentul, semnalat la 112 Salvamont Alba au fost alertați în urma unui apel la 112 primit miercuri seară despre faptul că o persoană s-ar afla blocată în afara traseului pe Piatra Secuiului. Citește și: VIDEO | Premieră națională la Rîmetea, în Alba: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea