Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cum a fost jefuit un bărbat din Alba Iulia într-o stație de autobuz din Suceava: Ce pedeapsă a primit tânăra recidivistă care a participat la furt

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În seara zilei de 17 aprilie 2017, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 33 de ani a fost lovit de mai multe persoane în staţia de autobuz de pe strada Jean Bart, de lângă gară. Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul de 33 de ani, domiciliat în Alba Iulia şi care locuia de ceva vreme în hotelul Socim din apropiere, a mers la un magazin pentru a face cumpărături.

În zona staţiei a intrat în discuţie cu un tânăr pe care îl cunoştea din vedere şi care a început la un moment dat să-l lovească. Necunoscutul, ajutat şi de o tânără de 20 de ani, Maria Marcu, şi de un minor, l-a lovit de mai multe ori pe bărbat şi a reuşit să-i sustragă suma de 350 de lei, după care suspecţii au dispărut.

O tânără în vârstă de 23 de ani, din Suceava, care a comis de-a lungul timpului mai multe furturi și a fost complice la cel puțin o tâlhărie, a fost ridicată de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Suceava, în baza unei sentințe definitive prin care a fost condamnată la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare. Maria Marcu a fost dusă de polițiști, marți, în Penitenciarul Botoșani, unde își va executa pedeapsa.

Tânăra a ajuns la această pedeapsă destul de aspră în condițiile în care a avut inițial o condamnare la 3 ani de închisoare cu suspendare, însă a recidivat cu un nou furt. Judecătorii nu au mai fost la fel de blânzi și au revocat prima pedeapsă cu suspendare, aplicându-i totalul de 3 ani și 4 luni de închisoare.

Printre altele, Maria Marcu a participat, în octombrie 2017, la tâlhărirea unui bărbat, în stația de autobuz de pe strada Jean Bart din municipiul Suceava.

Într-un alt caz, în 2015, tânăra de 18 ani de atunci i-a sustras o sumă de bani unui bătrân în parcul din Areni. Tânăra l-a ademenit pe bărbatul de 72 de ani, propunându-i o partidă de sex, după care, profitând de starea de ebrietate, i-a sustras 32 de lei, deși victima mai avea asupra sa încă 1.900 de lei.

sursa: monitorulsv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un pieton a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Vasile Goldiș și Mușețelului

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un pieton a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Vasile Goldiș și Mușețelului Un accident a avut loc vineri în jurul orei 14.30, la intersecția străzilor Vasile Goldiș cu Mușețelului. Un pieton a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Potrivit IPJ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea