Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Cugirul se pregătește de sărbatoare. În perioada 14 – 16 septembrie va avea loc Festivalul „Toamna Cugireană”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cugirul se pregătește de sărbatoare. În perioada 14 – 16 septembrie 2018 va avea loc Festivalul „Toamna Cugireană”

Orașul Cugir se află în febra pregătirilor pentru cea mai mare sărbătoare a anului. În perioada 14 – 16 septembrie, în orașul de la poalele Drăganei va avea loc cea de-a XXI-a ediție a festivalului ,,Toamna Cugireană”.

Conform paletei de manifestări aprobate de membrii legislativului local, organizatorii evenimentului ce se va petrce la jumătatea lunii sptembrie, sunt Primăria, Consiliul Local și Centrul Cultural Cugir. După cum am fost informați, se lucrează intens la programul festivalului, se stabilesc contracte cu ansambluri și artiști consacrați, astfel încât cadrul de desfășurare să fie definitivat într-un timp cât mai scurt, iar activitățile propuse a fi organizate pe parcursul celor trei zile să fie cît mai valoroase și mai atractive pentru publicul de pretutindeni.

Potrivit informațiilor, vor fi susținute concerte folclorice și activități sportive, expoziții ale industriei cugirene, de artă și cultură, la Centrul Cultural, precum și momente dedicate Centenarului Marii Uniri. Își vor da concursul ansambluri profesioniste și de amatori din diferite zonele etnofolclorice ale țării, din Maramureș, Moldova, Bihor, Oltenia dar și din Transilvania. Vor concerta Smiley – sâmbătă 15 septembrie și Ștefan Bănică jr. duminică în 16 septembrie, după programul folcloric.

După cum am aflat, sunt în pregătire și alte momente surpriză pentru această mare sărbătoare organizată de de peste două decenii la Cugir. Vom reveni cu informații detailate despre programul definitiv al evenimentului.

     (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea