Ziarul Unirea

Cugirul, în organizarea de şantier pentru autostrada Orăştie-Sibiu

Cu intenţia de a participa la licitaţia pentru atribuirea contractului „Proiectare şi execuţie autostradă Orăştie-Sibiu”, o firmă gălăţeană a solicitat Consiliului Local Cugir acordul pentru închirierea de terenuri necesare organizării de şantier. Administratorul de patrimoniu din cadrul Primăriei Cugir, Călin Furdui, a prezentat legislativului local demersul societăţii din Galaţi, care solicită de asemenea terenuri pentru gropi de împrumut (resurse minerale pentru umplutură), precum şi folosirea drumurilor aflate în administrarea primăriei. În şedinţa de la finele săptămânii trecute, Consiliul Local şi-a dat acordul de principiu, iar dacă firma solicitantă va câştiga licitaţia se va încheia un contract ferm cu Primăria Cugir.
În opinia aleşilor locali de la poalele Drăganei, respectivul demers poate fi un semnal de început, care dă speranţe că localitatea intră în vizorul investitorilor care vor construi autostrada, cu implicaţii favorabile pentru forţa de muncă din Cugir. (C.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Daniel 7 februarie 2011 at 19:29

Firma o sa faca autostrada si o sa ne strice drumurile prin Cugir si drumul Sibot – Vinerea care tocmai a fost asfaltat … dupa multi ani in care se circula ca pe aratura pe acolo …

Comentariile sunt oprite