Rămâi conectat

Cultură Educație

CUGIR: Proiect de educație antreprenorială ”Despre tine, pentru viitorul tău”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 130 de elevi ai Colegiului Național ”David Prodan” din Cugir au participat recent la lansarea ultimei ediții a proiectului  de educație ”Despre tine, pentru viitorul tău”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea resurselor Umane 2007-2013 – Investește în oameni. 

Target Active Training SRL derulează un program adresat elevior și studenților în scopul de a-și dezvolta abilitățile pentru o integrare mai ușoară pe piața muncii, menit să-i învețe cum să devină  antreprenori, despre modul cum pot percepe elevii noțiunile de economie mondială, cum să dezvolte o afacere și pașii urmați pentru reușita ei.

Prezent la eveniment, directorul firmei Target Activ Training, Tiberiu Ștefan le-a explicat elevilor în ce constă proiectul, obiectivele sale, cum se vor desfășura concursurile regionale și naționale.

Programul a debutat în anul 2009, ediția din acest an fiind ultima. De precizat că elevii

Colegiului ”David Prodan” au participat și la celelalte două ediții, la  ultima, cea din 2011, liceul fiind prezent la amintitul program cu un număr de 10 echipe, reușind să câștige două secțiuni: – ”cea mai bună echipă” și ”echipa cu cele mai multe contracte încheiate”. La concursul regional colegiul a fost reprezentat de 3 echipe care au obținut locurile II și III.

Coordonatorii acestui program sunt profesorii Serafina Oargă (logică) și Ioana Scânteie (consiliere psihologică).

Constantin PREDESCU

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, premiul I și II la concursul național ”Eroul meu de ieri și de azi”: Povești de viață impresionante așezate pe hârtie de Iulia Laza, Lucas Popescu și Raluca Ramf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii Colegiului Militar din Alba Iulia, premiul I și II la concursul național ”Eroul meu de ieri și de azi”: Povești de viață impresionante așezate pe hârtie de Iulia Laza, Lucas Popescu și Raluca Ramf Poveștile din trecut ale veteranilor de război, ale prizonierilor sau ale celor deportați sunt povești de viață impresionante. Elevii colegiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea