Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cu sânge rece! Tânără legată la mâini, închisă în geamantan și arsă pe un câmp. A fost găsită întâmplător de autorități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cadavrul fetei a fost descoperit, întâmplător, vineri seara, de către oamenii legii, în urma unui incendiu produs pe DN6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor. La fața locului, polițiștii au găsit un cadru metalic de la geamantan, cât și cadavrul unei femei.

Din primele constatări făcute, victima prezenta plăgi la nivelul capului și fracturi costale, decesul survenind ca urmare a șocului hemoragic.

Imediat după identificarea cadavrului, polițiștii au solicitat ajutorul mai multor echipe de criminaliști pentru a demara o anchetă. Trupul carbonizat al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu pentru a-i fi efectuată necropsia și pentru a fi stabilite cauzele decesului.

„La data de 30 octombrie a.c., ora 22.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 4 Ghimpați au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor este un incendiu, iar în urma intervenției, a observat cadavrul unei persoane.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a identificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%.”, anunță Poliția, într-un comunicat.

Ce au descoperit oamenii legii după primele cercetări

Crima din Giurgiu a îngrozit toată țara, fiind considerată cea mai teribilă moarte după cazul crimelor din Caracal. Potrivit anchetatorilor și procurorilor, cazul tinerei omorâte cu sălbătăcie se încadrează în categoria “crimei cu premeditare”, astfel că victima a fost ucisă, iar mai apoi băgată într-o valiză cu maâinile legate la spate. Potrivit primelor informații, tânăra avea până în 30 de ani și avea o statură minion, cu o înălțime de până la 165 cm.

Primarul localității a povestit și oripilat în ce stare a fost găsită victima, cel mai probabil, fiind omorâtă în chinuri greu de imaginat.

„Am fost la faţa locului, am găsit o persoană ghemuită, cadavrul a fost ridicat de organele de cercetare şi dus la IML. 99 la sută era carbonizată. Fata era legată cu mâinile la spate, cu sârmă, se vedea”, a povestit Constantin Cărăpănceanu, primarul din Ghimpaţi.

De asemena, Andreea Albu, prim-procuror la Parchetul Giurgiu, a declarat că victim nu a fost până în acest moment identificată, însă prezintă urme pe corp de o violență extremă.

„Conform concluziilor preliminare, s-a constatat că aceasta prezenta plăgi la nivelul capului produse cu lovire cu corp dur tăietor, fractură sternală şi fracturi costale, decesul fiind ca urmare a şocului traumatic.

Victima nu este identificată în prezent, însă se va uza de toate mijloacele criminalistice în vederea stabilirii identităţii acesteia”, a afirmat sursa menționată.

Din păcate, până în acest moment, oamenii legii nu au reușit să dea de urma criminalului, cercetările fiind îngreunate și de faptul că identitatea victimeu nu este încă știută.

Sursa: playtech.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea