Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cu ocazia zilei de 1 Iunie: O delegaţie a CJE Alba, în vizită la Casa de Copii Aiud

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia Zilei Copilului, Consiliul Judeţean al Elevilor Alba a reuşit pentru câteva momente să aducă zâmbetul pe faţa unor copii pentru care viaţa nu a fost aşa de darnică. Dacă Palatul Parlamentului și Palatul Victoria au fost deschise în mod special pentru copii, iar în țară, în fiecare familie, asociație sau fundație s-a sărbătorit această zi după posibilități, nici CJE Alba nu s-a lăsat mai prejos si a reuşit să facă o bucurie celor neajutoraţi.  

O delegație a CJE Alba formată din Gal Oscar – președinte si Robert Mărginean – prim-vicepreşedinte, au făcut o vizită copiilor de la Casa de Copii Aiud, pentru a oferi cadouri cu ocazia zilei copiilor de pretutindeni, fiind convinși că nu neapărat valoarea și dimensiunile cadourilor determină mulțumirea, ci faptul că într-o asemenea zi cu o așa încărcătură emoțională sufletele copiilor pot genera clipe de fericire.

„Suntem convinși că momentele petrecute împreună au rezonat în noi, au determinat acele sentimente de încurajare pentru toți cei care prin forța împrejurărilor nu au o familie. Am plecat de acolo atât cu bucuria mesajului transmis, cât și cu promisiunea de revedere mereu numai în momente de sărbătoare luând și în discuție promovarea unor activități atât pe plan local cât și pe plan judeţean în cadrul CJE pentru ajutorarea, în măsura posibilităților a acestor copii”, a spus Oscar Gal, președinte CJE Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea