Cu Mirel Rădoi în frunte, la “Winner’s Club Țălnar”, antrenorii UEFA Licența A, meci caritabil pentru Robert Roman!

Paul Voicu - Primar 2020

Un alt gest extraordinar făcut de lumea fotbalului pentru Robert Roman, băiatul de 13 ani diagnosticat cu leucemie, fiul lui Adrian Roman, portarul Olimpiei Aiud.

“Împreună pentru Robert” este denumit meciul caritabil prgramat sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 14.00, la Baza Sportivă “Winner’s Club Țălnar” din Alba Iulia. Va fi implicată în acest joc de suflet generația de antrenori UEFA licența A 2018, care vine în Cetatea Marii Uniri în mod special, să joace pentru Robert. În frunte cu Mirel Rădoi, selecționerul echipei reprezentative de tineret calificată după două decenii la un turneu final al Campionatului European, antrenorii licențiați în acest an vor să-i dea o mână de ajutor lui Robert în lupta sa cu boala. Inițiatorul acestei acțiuni este antrenorul albaiulian Mihai Manea, ce a săvârșit un gest deosebit și și-a invitat colegii de generație să joace pentru a-l salva pe Robert.

ELIT

Vor fi tricouri speciale care vor fi licitate la finalul întâlnirii, va fi instalată o urnă mobilă, asta pentru a strânge cât mai multe fonduri necesare în tratamentul băiatului greu încercat, care în 16 decembrie, la o zi după meciul caritabil, va aniversa 14 anișori. Vor juca fotbal pentru Robert, printre alții Gicu Grozav, Mirel Rădoi, Mihai Manea, George Țălnar, Dorin Toma, Mihai Ianovschi, Emil Dică, Dan Chilom, Tibi Lung, Decebal Grădinaru, Florin Nofitovici sau Mugur Gușatu

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...