Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia – Viitorul Cluj, sâmbătă, ora 17.00, pe “Cetate”, în play-out

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, la ora 17.00, pe “Cetate”, în prima etapă din play-out-ul Seriei 9 a eșalonului terț, se dispută întâlnirea dintre vecinele de ierarhie, CS Universitatea Alba Iulia (locul 7, 21 de puncte) și Viitorul Cluj (poziția a 8-a, 16 puncte).

Studenții din Cetatea Marii Uniri sunt la a doua întâlnire pe arena albaiuliană după ce etapa precedentă au suferit prima înfrângere stagională pe teren propriu (0-2 cu liderul CS Hunedoara). Tânăra grupare clujeană, condusă de antrenorul Marius Popescu (originar din Totoi), vine după categoricul 4-0 cu “virușii verzi”, are două victorii în retur. dar este cea mai modestă formație pe terenuri străine (o singură remiză în 9 întâlniri). Este singura întâlnire programată în Alba în această rundă din faza secundă a stagiunii.

Contra Viitorului Cluj a debutat CSU pe a treia scenă, 2-1 în august, în fața fanilor, iar în retur s-a înregistrat un scor egal (1-1).

“Viitorul reprezintă echipă tânără, dar în același timp o formație incomodă, care nu are nimic de pierdut. Noi suntem datori după cele două eșecuri la rând și obligați să luăm toate punctele”, a menționat Mihai Manea, antrenor care nu se poate baza pe Frențiu – accidentat și Kilyen – suspendat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea