Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia – Rapid Bucureşti 81- 26 | A revenit Uiuiu, repetiţie pentru CEWL

Dan HENEGAR

Publicat

în

După eşecul drastic din derby-ul de la Arad, CSU Alba Iulia a învins pe Rapid Bucureşti, scor 81-26 (22-9, 19-7, 13-4, 27-6), partidă contCSU Alba Iulia - U Cluj 34ând pentru etapa a 9-a a Ligii Naţionale de baschet feminin.

*A revenit Ale Uiuiu

Partida marchează revenirea pe parchet a internaționalei Alexandra Uiuiu, după o lungă perioadă de indisponibilitate, aproximativ 8 luni, cauzată de o gravă accidentare. Uiuiu a jucat 21 de minute și a marcat 4 puncte.

Partida n-a avut istoric, a însemnat un simplu antrenament cu public, vizitatoarele nereușind să marcheze în niciun sfert mai mult de 10 puncte! Ba mai mult, în a doua jumătate a jocului rapidistele au realizat numai 10 puncte în 20 de minute.

Marţi, universitarele vor debuta în noua ediţie a CEWL, meci de la ora 18.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, cu VS Praha (Cehia).

Sezonul regulat se va întrerupe până în 29 noiembrie, meci extern la Satu Mare, întrucât antrenorii Miroslav Popov şi George Lăncrănjan, împreună cu Sonia Ursu vor aborda pregătirile primelor meciuri din campania de calificare a tricolorelor la Eurobasket Women 2017, cu Bosnia-Hertegovina si Israel.

Pentru CSU au înscris  Sonia Ursu –13  puncte, Jelena Antic – 13, Adrienne Webb – 12, Marta Fodor – 12, Stefka Miteva – 10, Mariah King – 9, Alexandra Uiuiu – 4, Vanessa Abel – 3,  Asia Logan – 3, Elena Dincă – 2 ,


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Blănaru, prima achiziție a CSM Unirea Alba Iulia pentru atacarea promovării în Liga 2 | Atacant experimentat pentru Alexandru Pelici!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Experimentatul atacant Ștefan Blănaru (35 de ani) este prima achiziție anunțată de divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia în vederea atacării promovării în Liga 2, în ediția viitoare. Vârful de atac originar din Moldova Nouă va lucra iarăși cu antrenorul Alexandru Pelici, cu care a mai colaborat la Hermannstadt și CS Mioveni. Ultima dată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea