CSU Alba Iulia la Campionatele Europene de juniori de la Novi Sad: Locurile 6 si 7 pentru Mihnea Costachi si George Ileană

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Juniorii albaiulieni Mihnea Costachi si George Ileana au ratat la puțin obtinerea unei medalii in prima proba, cea de sah rapid individual, din cadrul Campionatelor Europene de juniori de la Novi Sad (Serbia).

 

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

George Ileana - 2014La categoria juniori sub 18 ani, Mihnea Costachi s-a clasat pe locul 6 din 17 participanti, invingator fiind maestrul international Ottomar Ladva (Estonia), urmat de maestrii FIDE Boris Markoja (Slovenia) si Balazs Csonka (Ungaria).

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

 

George Ileana s-a clasat pe locul 7 din 22 de participanti la categoria juniori sub 14 ani, sectiunea fiind castigata de maestrul FIDE Viachaslau Zarubitski (Belarusia), junior invins de George in prima runda, urmat de Velimir Ivic (Serbia) si Dmytro Gayun (Ucraina).

 

Mihnea Costachi CSU Alba IuliaAtat Mihnea cat si George au jucat inconstant pe durata turneului, alternand partidele bune, cu altele mai putin reusite. Cu o runda inainte de final amandoi ocupau locul 4 la categoria de varsta la care au evoluat, cu cate 5 victorii si 3 infrangeri din 8 partide, Din pacate ambii au pierdut ultima partida, decisiva pentru obtinerea unei medalii, trebuind sa se multumeasca cu locuri fruntase, dar in afara podiumului.

 

Urmeaza pentru sahistii albaiulieni alte trei probe: sah rapid pe echipe (luni si marti dimineata), rezolvari de probleme (marti dupa-amiaza) si blitz (miercuri dimineata).

C.B

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

XXL 3 august 2015 at 22:48

bai , iar ati dat sah la nebun. ati consumat oaresce? cand se minte: acum cand sportivii csu sunt prezenti la campionatele europene sau cand se zicea ca nu au bani sa mearga prin Romania pentru campionate nationale? e ceva campanie de discreditare a universitatii? va cam incurcati in minciuni cu astia de la presa impreuna. si asta in termen scurt de timp. e ceva necurat la mijloc cu jocul vostru. ce sa mai zic de „chestii pe termen lung” ?

@XXL 4 august 2015 at 11:49

nici la campionatele europene nu ii sprijina nimeni, cei doi copii participa pe banii parintilor

Comentariile sunt oprite