Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia la Campionatele Europene de juniori de la Novi Sad: Locurile 6 si 7 pentru Mihnea Costachi si George Ileană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Juniorii albaiulieni Mihnea Costachi si George Ileana au ratat la puțin obtinerea unei medalii in prima proba, cea de sah rapid individual, din cadrul Campionatelor Europene de juniori de la Novi Sad (Serbia).

 

George Ileana - 2014La categoria juniori sub 18 ani, Mihnea Costachi s-a clasat pe locul 6 din 17 participanti, invingator fiind maestrul international Ottomar Ladva (Estonia), urmat de maestrii FIDE Boris Markoja (Slovenia) si Balazs Csonka (Ungaria).

 

George Ileana s-a clasat pe locul 7 din 22 de participanti la categoria juniori sub 14 ani, sectiunea fiind castigata de maestrul FIDE Viachaslau Zarubitski (Belarusia), junior invins de George in prima runda, urmat de Velimir Ivic (Serbia) si Dmytro Gayun (Ucraina).

 

Mihnea Costachi CSU Alba IuliaAtat Mihnea cat si George au jucat inconstant pe durata turneului, alternand partidele bune, cu altele mai putin reusite. Cu o runda inainte de final amandoi ocupau locul 4 la categoria de varsta la care au evoluat, cu cate 5 victorii si 3 infrangeri din 8 partide, Din pacate ambii au pierdut ultima partida, decisiva pentru obtinerea unei medalii, trebuind sa se multumeasca cu locuri fruntase, dar in afara podiumului.

 

Urmeaza pentru sahistii albaiulieni alte trei probe: sah rapid pe echipe (luni si marti dimineata), rezolvari de probleme (marti dupa-amiaza) si blitz (miercuri dimineata).

C.B


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea