Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

CSU Alba Iulia – ACS Mediaș 0-1 (0-1) | Studenții, eșec pe „Cetate”, dintr-un penalty controversat

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La revenirea pe „Cetate”, CSU Alba Iulia a pierdut, scor 0-1 (0-1), cu nou-promovata ACS Mediaș, care a înscris singurul gol dintr-un penalty controversat, transformat de căpitanul Cr. Avram în minutul 37.

Însă, per ansamblu prestația universitarilor a fost sub așteptări, în actul secund neconsemnându-se vreo oportunitate la buturile adverse.

Studenții din Cetatea Marii Uniri, ce veneau după două victorii cu conjudețene, au suferit primul eșec intern, tocmai când sperau că vor face un pas important spre podium, creionându-se o rundă neagră pentru conjudețene, care au pierdut pe linie. A fost însă a 3-a victorie la rând a medieșenilor, care au ajuns pe treapta a 3-a a ierarhiei.

Prima repriză a fost dominată de amifitrioni, care au avut ocazii prin Al. Giurgiu și Serebe, însă golul a aparținut oaspeților, dintr-o lovitură de pedeapsă la care gruparea albaiuliană a acuzat simulare. Înaintea jocului a fost un moment aparte, echipierii gazdelor pătrunzând pe teren însoțiți de 10 persoane cu dizabilități, de la clubul sportiv Optimum Alba Iulia, club ce a creat o grupa specială pentru special olimpics, preponderent persoane cu sindrom down, scopul fiind acela de implicarea acestora în activitățile sportive.

Meciul a mers cum nu ne-am dorit. Prima repriză am controlat-o cu autoritate, dar a fost acel penalty acordat foarte ușor, lucru care ne-a zdruncinat. În actul secund a fost o dominare sterilă, din păcate am ieșit din zona play-off-ului”, a spus Bruno Vienescu.

CSU: Gal – Kilyen, Niakate, R. Popa, Val. Boldea (85, Trifu) – Kouadio (56, C. Anghel), Al. Giurgiu – M. Șerban (85, Bucurică), Gilyen, Pîntea (71, Vasinc) – Serebe (85, D. Todoran); rezerve Al. Șerban, Cărăbineanu, Tronea, D. Cunțan. Antrenor Bruno Vienescu.

ACS Mediaș: Blaga – Maxim, Cr. Avram/ cpt., A. Vlad, R. Trif, Hanzu, Baba, D. Ursu, B. Rotar, T. Man, Cîrstean; rezerve I. Neacșa, Jica, P. Stan, D. Șerban, Bîrsan, Căt. Tineiu, Tala, Covaci, Pasco. Antrenor Mihai Ianc.

foto: CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda – Viitorul Cluj 2-0 (1-0), la ultima reprezentație internă | Portarul Suciu, gol din penalty, găldenii – prima victorie din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda a câștigat primul meci din acest sezon în fața fanilor, la ultima reprezentație în fața fanilor, totodată prima victorie din 2024, scor 2-0 (1-0) cu Viitorul Cluj, ultimul gol fiind marcat de portarul Cătălin Suciu din penalty (84)! De altfel, „galben-albaștrii” și-au trecut în cont singurele succese din acest campionat în două dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea