Rămâi conectat

Sport

CSȘ Blaj, locul al șaselea la turneul final al Campionatului de speranțe masculin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSȘ Blaj, echipă antrenată de Silvia Marcu, a terminat pe locul al șaselea în cadrul turneului național al Campionatului de speranțe masculin, disputat la Zalău, unde au fost prezente cele mai bune echipe din țară la această categorie de vârstă.

Este un rezultat foarte bun, personal sunt foarte mulțumită, întrucât am început antrenamentele foarte târziu, din cauza pandemiei. Speram să găzduim turneul la Blaj și pot spune că organizarea la turneul semifinal și cel final au lăsat de dorit. În sezonul viitor această generație se va împărți la diverse categorii, cadeți, speranțe și minivolei”, a precizat prof. Silvia Marcu.

Gruparea din “Mica Romă” a evoluat alături CTF Mihai I și CSM București (calificate în urma turneului semifinal la Tulcea), CSȘ Botoșani și LPS Suceava (la Suceava), Academia de Volei Lazăr Marius Zalău și CSȘ “Avram Iancu” Ștei (la Zalău), CSȘ Baia Mare (la Baia Mare). Campionatul s-a încheiat cu victoria deținătoarei trofeului, CTF Mihai I, care în finala turneului a învins cu scorul de 3-0 pe CSM București, intrând în posesia celui de-al doilea titlu național consecutiv la această categorie de vârstă. Medaliile de bronz au revenit formației Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău, care a învins în finala mică, scor 3-2, pe CSȘ “Avram Iancu” Ștei.

Rezultatele înregistrate de formația blăjeană: 3-0 cu LPS CSȘ Suceava, 1-3 cu CSȘ “Avram Iancu” Ștei, 0-3 cu CTF “Mihai I” București, în grupa A (clasându-se pe locul al treilea), 3-1 (21-25, 25-18, 25-19, 25-21) cu CSȘ Botoșani (în semifinalele pentru locurile 5-8) și 0-3 (14-25, 21-25, 23-25) cu CSȘ 2 Baia Mare (disputa pentru locurile 5-6. Lotul a fost compus din următorii voleibaliști (12-14 ani): Bogdan Cristian Poantă, Sergiu Șolea, David Alexandru Hentea, Rareș Morariu, Sebastian Anton Șuteu, Adrian Bolgar, Paul Cătălin Birilă, Antonio Bogdan Dancu, Gabriel Coman, Raul Cristian Șilean.

A fost a treia calificare din acest sezon a CSȘ Blaj la un turneu final la volei, rezultând un bilanț prolific: medalie de bronz la cadeți (Tudor Balu, MVP-ul întrecerii) și poziția a 5-a juniori (Tudor Balu, cel mai bun ridicător, acesta fiind transferat de vicecampioana SCM Zalău), ambele sub comanda antrenorului Alexandru Man. În același context menționăm și calificările altor echipe din Alba: ACS Atomic Blaj – la turneul semifinal feminine la minivolei și CS Ocna Mureș – la turneul final de minivolei masculin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea