CSŞ Blaj a câştigat turneul de pregătire de la Topliţa

Echipa de volei cadete a Clubului Sportiv Şcolar Blaj a câştigat turneul „Cupa municipiului Topliţa” desfăşurat la începutul acestei săptămâni în localitatea harghiteană.
Considerat echivalentul amical al unui turneu final şi reunind cele mai bune echipe din ţară la această categorie de vârstă, competiţia a fost ocazia perfectă pentru combatante de a-şi verifica potenţialul înaintea asaltului final pentru titlul de campioană a României.
Victoria categorică a CSŞ Blaj în toate cele cinci partide disputate nu poate decât să confirme ca pretenţiile la titlu sunt perfect justificate.
Voleibalistele din Blaj au reuşit următoarele rezultate, câştigând toate meciurile disputate: 3-0 cu CSU Târgu Mureş, 3-0 cu CSŞ 2 Baia Mare, 3-1 cu Dinamo Bucureşti, 3-1 cu CSŞ SLEN Cernavodă şi 3-0 cu CSŞ Topliţa.
Ca urmare a punctelor obţinute clasamentul final al turneului a fost următorul :
1.CSŞ Blaj
2.CSŞ 2 Baia Mare
3.CSU Târgu Mureş
4.CSŞ  SLEN Cernavodă
5.Dinamo Bucureşti
6.CSŞ Topliţa
Voleibalista Sorina Mocan, căpitanul echipei blăjene,  a fost declarată cea mai bună ridicătoare a turneului.Originară din Turda, aceasta evoluează de anul trecut la Blaj atât la categoria de vârstă cadete cât şi la CSV  Alba Blaj. Alături de Mocan, sub comanda antrenorului Emil Ciufudean  s-au aflat şi alte două echipiere ale divizionarei secunde, Alexandra Biriş şi Ioana Vodă. (H.D.M.)

 

ELIT

Dan HENEGAR