Rămâi conectat

Sport

CSM Unirea Alba Iulia a câștigat primul amical, 2-1 (1-0) cu Ciucaș Tărlungeni, goluri Cl. Morariu și Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Municipal Unirea Alba Iulia a repurtat prima victorie în această vară, 2-1 (1-0), în al doilea joc de pregătire, cu Ciucaș Tărlungeni (Brașov, proaspăt promovată în Liga 3). În anteriorul amical, disputat în cantonamentul centralizat de la Câmpulung Muscel, formația condusă de Stelian Gherman a pierdut la limită, 0-1 (0-0) cu Vedița Colonești.

Nou-venitul Cl. Morariu (fost la ACS Mediaș, care mai jucase la Alba Iulia 6 luni în 2021) a deschis scorul în minutul 17. Gazdele au ratat un penalty (prin Nicodim, fault P. Codrea) și au egalat după pauză, în minutul 50, reușită Mircescu, însă Fetița a înscris golul victoriei în minutul 79 (reluare cu capul la centrarea lui C. Cristea).

Am ratat foarte mult, dar în același timp era să și pierdem. Ca ritm de jos și atitudine sunt mulțumit, este un progres față de amicalul anterior, dar în același timp se simte că s-a acumulat oboseală„, a spus Stelian Gherman.

CSM Unirea Alba Iulia: Al. Stoian – P. Codrea, Harfaș, I. Grozav, E. Codrea – Roșu, Boldea (a fost eliminat în primul mitan), Mâlnă, Indrei – Cl. Morariu, Fetița, după pauză intrând restul echipierilor (Raț, G. Mureșan, Benkirat, Sebaș, Harangozo, Borza, C. Cristea, D. Nistor, R. Nistor, Val. Stanciu), cu excepțiile numite portarul nigerian J. Kelachukwu și T. Suciu – ușor accidentat, inclusiv nou-venitul Tudor Vomir (fundaș, 22 de ani, fost la „U Cluj, Unirea Dej și Unirea Ungheni) – ultima achiziție.

Vineri, la revenirea din stagiul centralizat, „alb-negrii” mai susțin un joc de verificare, după-amiaza, cu Voința Sibiu, la ora 17.30, iar tinerii Borza și Sebaș vor evolua în Cupa României, miercuri, în disputa cu CSU Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-2 (0-1), în derby „de Alba” | „Lanterna roșie”, remiză dar și retrogradare matematică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir remizează în derby „de Alba” cu Industria Galda de Jos, scor 2-2 (0-1), după o confruntare spectaculoasă în care vizitatorii au condus la pauză, „roș-albaștrii” au întors scorul, dar Frențiu, în prelungiri (90+3) a restabilit egalitatea. O remiză venită după 6 înfrângeri la rând pentru ultima clasată, una cu gust amar, întrucât la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea